Тези кухни ще ви накарат да преосмислите вашата

Вдъхновяващи идеи за всеки, който търси промяна

1109

В кухнята е може би най-използваната стая в дома си, затова искаме тя да бъде най-удобното и комфортно място. И освен функционални уреди, тук трябва да имаме и дизайн, който да ни вдъхновява за години напред. 

Независимо дали реновирате или просто търсите някакво вдъхновение за промяна, имаме за вас няколко идеи за дизайн на кухнята, които ще ви помогнат да оптимизирате вашата. От ежедневни до елегантни и модерни модели, тук ще намерите много вдъхновяващи предложения. 

Облицовайте комина

Направете го същия като гърба и веднага ще усетите промяна

Намерете баланс

Тази кухня доказва, че балансът е всичко. Тъмните стени с плочки, лъскавият гръб и уредите от неръждаема стомана добавя естетика, докато дървените и месинговите тонове озеленяват пространството и придават топлина.

Огледални повърхности 

Ако харесвате лъскави неръждаеми и огледални повърхности, помислете за огледален остров. 

Сложете тапет 

Дори и за кухнята тапетът не е табу, а е ефектно дизайнерско решение, с което няма да сбъркате. 

Малко и стилно 

Тази малка и кокетна кухня е доказателство, че дори и на ограничено простанство може да имате всички удобства под ръка.

Смесвайте различни тонове от един цвят 

Когато говорим за цветове, а харесвате само една гама, това не означава да се ограничавате само с нея. Тази кухня е пример как черното и неговите нюанси са в чудесно съчетание. 

Вижте още красиви кухни в нашата галерия: 

 

 

 

Ако обичате лъскави неръждаеми стомани и острите огледални повърхности, вземете металния облик на следващото ниво със златен огледален остров. В тази кухня, проектирана от Dries Otten , островът носи известен блясък на игривите елементи навсякъде, като единичната висяща светлина, вихри от розов мрамор и парапет от кобалтово синьо таванско помещение.

Сподели: