Търсите ли класическо излъчване за кухнята?

Заложете на тъмните шкафове 

301

Знаете ли, че за много хора кухнята е помещението, в което могат най – добре да освободят стреса - чрез готвене или приготвяне на десерти! Дори и да не сте майстор готвач и кулинарията да ви е само хоби, със сигурност и за вас е важно стаята да бъде не само красива, но и функционална. Ето защо отделяме толкова много време и внимание на декорацията и обзавеждането, инвестираме повече в качествени и модерни уреди и мебели и се стараем да изберем възможно  най – удобния начин на оформление.

Ако пред вас стои предизвикателството тепърва да създавате вашата кухня или ремонтирате старата, една от най – големите дилеми вероятно е, какъв цвят да изберете за шкафовете. В повечето случаи изборът пада на класическите неутрални тонове, с които няма да сбъркаме и които са се доказали във времето - бяло, сиво, бежово или тъмните цветове като черно, венге, тъмно синьо.

Малко отричани, но пък доста харесвани, последните се налагат в много кухни и дават усещане за лукс, класа и издига стаята на по – високо ниво. Ако тъмният цвят ви плаши, може да балансирате с бели плотове, светли маса и столове или цветен кухненски гръб, бежови стени. Вариант е да изберете само един ред в тъмни цветове. Това решение е идеално за по – малки помещение, за да създадете илюзия за повече пространство, но без да се лишавате от стилното излъчване.

От HomeDesignLover правят подбор на няколко красиви кухни в тъмни тонове, които няма как да не ви впечатлят. Насладете им се.

За още идеи - следвайте ни в Instagram

 

 

 

Сподели: