Няма да повярвате колко стилно стои този цвят на кухненския под

Необичайното винаги привлича

249

Черното е цвят, който се настанява все по – често в домовете ни. Черното може да видим навсякъде - от банята до спалнята и дори до дори екстериора. А най – хубавото е, че този необичаен цвят изглежда много модерно и стилно и няма нищо общо с негативните асоциации, които буди.

Впечатляващи 3D подове, превръщащи банята ви в океанАко монотонността на помещението у дома, отредено за баня и тоалетна, ви е изморила, време е да се изправите пред предизвикателството 3D под

В този ред на мисли, ако търсите идеи за кухненски под, може да разгледате традиционните опции като дъбови дървени подове или бели плочки. А обмисляли ли сте черен кухненски под?

 

Подови настилки за домаСъобразете няколко основни правила при търсене на настилка

Черният кухненски под всъщност има повече плюсове, отколкото може да се сетите. На първо място има много материали, от които може да избирате - дърво, керамика или циментова плочка. Това е лесен начин да внесете дълбочина и стил във всяка кухня  и е идеален за различни кухненски стилове - черен кухненски под изглежда фантастично както в модерното пространство, така и в кухнята на селската къща.

Но не трябва да пренебрегваме и недостатъците. Например на него праха и мръсотията личат повече, ако има драскотини, те са по-видими, изисква се по –често почистване.

Но не може да отречем колко по – различна би била една кухня, ако има под в този цвят. Освен това няма защо да се притеснявате, че стаята е малка. Дори и  най – малката кухня ще изглежда невероятно с черен под.

Ето седем идеи за кухни с черен под, които ни плениха.

1. Черно и бяло в кухнята е класическа комбинация

2. Черен под в кухнята на селска къща.

3. С плочки в различни размери.

4. Графични елементи.

5. Боядисайте дървения под.

6. Придайте дълбочина с бели мебели.

7. Създайте произведение на изкуството.

Да въведем ред в шкафовете в кухнятаБезпорядъкът в чекмеджета в кухнята значително забавя и усложнява готвенето
Сподели: