Впечатляващи 3D подове, превръщащи банята ви в океан

Впечатляващи 3D подове, превръщащи банята ви в океан

Баните обикновено се характеризират с еднотипни подове от плочки. Понякога присъстват причудливи съчетания от цветове и форми.

Ако монотонността на помещението у дома, отредено за баня и тоалетна, ви е изморила, време е да се изправите пред предизвикателството 3D под. То ще промени живота ви!

Днес е възможно да транформирате пода на банята си в истински океански оазис, изпълен с връхлитащи вълни, благодарение на иновативна технология, която се базирани на снимки под ъгъл и многобройни прозрачни слоеве.

Компанията, която създава внушителните произведения на изкуството, е със седалище в Дубай. „Империал” е първата компания, която предлага такъв тип подове. Предвид бума, който предизвиква обаче, съвсем скоро пазарът ще е пълен с нейни конкуренти.

Според Империал, водните 3D подове са иновация, която най-често се използва в хотели, офиси и търговски центрове. От скоро стават част от дизайнерски решения и в частни домове.

Изглежда бъдещето на подовите покрития ще става все по-вълнуващо. Хвърлете поглед върху няколкото примера, които ще ви провокират да търсите земята под краката си.

Разбира се, сами можете да се досетите, че технологията може да бъде използвана успешно и извън помещение като банята. Ако искате океан в спалнята си, защо не? Дори кухнята ще се превърне в красив оазис, когато под краката ви плува акула с раззината челюст.

Може би океанът не представлява ваша страст? Няма проблем. Технологията позволява да използвате различни мотиви. Ето какво пише Империал на сайта си: „Структурата може да включва разнообразие от декоративни „неща” – монети, фигури, парчета от материали и каквото пожелаете друго”.

Високотехнологичният дизайн изисква време за създаване и голяма доза търпение, но резултатът е поразителен и си струва чакането.

3D подовете, екстремни или не, са бъдещето. Те представляват еко вариант на широко използваните досега подови покрития – мрамор, дърво и др. материали. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...