Нова кухня за един ден! Възможно е

Как да промените стаята с минимум средства  

1019

Не винаги промяната на кухненския интериор трябва да е скъпа и да отнема много време. Ако подходите по този въпрос творчески, добавите малко ентусиазъм и въображението, само за ден може да преобразите интериора.

Кухнята ви има нужда от тази добавкаПространството е много важно за малките градски апартаменти

Ето няколко интересни идеи, които определено ще ви харесат.

1. Боядисайте стените

Как ще изглежда кухнята през 2025 г. според IKEAКак ще се промени начинът, по който изглежда кухнята през следващото десетилетие?

Променете цвета на кухнята с нещо много по-различно от сега. Ако търсите силен ефект, заложете на бяло и ярко, например жълто или оранжево.

Двата цвята са слънчеви и ще внесат много свежест и настроение.

2. Нова фасада на кухненския модул

Разбира се, можете да смените вратичките напълно, но това струва пари и отнема време. Алтернативата е самозалепващо се фолио. В специализираните магазини може да изберете версии на цветове и модели с или без изображение.

Ако имате талант, може да украсите повърхността с помощта на техниката на декупаж или просто да боядисате стъклото на шкафчетата.

3. Нови фуги

Много хора наскоро избират плочките за гръб в кухнята, защото са най – лесни за поддръжка. Основната задача е да защити стената от мазнини, водни капчици и други замърсители, а това означава, че скоро губи привлекателния си вид. Няма да повярвате обаче, как само с нови фуги те ще добият нова визия.

4. Сменете завесите

Ако имате завеси или щори – сменете ги. Те ще внесат усещане за свежест и новост в интериора, без да променят коренно нищо.

Друга възможност, която набира популярност, са ролетни щори. Те представляват едно платно, което покрива цялата повърхност на прозореца.

5. Боядисайте тавана

 

Рано или късно таванът на кухнята губи яркостта си заради изпаренията и дима. Защо не го боядисате в ярко бяло? Ще усетите как стаята става по – светла и просторна.

6. Поставете ярки кутии и чинии на рафтовете.

Ако вашата кухня е с отворени рафтове и шкафове със стъклени врати, можете да подредите ярки кутии за захар, чай, кафе, зърнени храни. Това не изисква големи финансови инвестиции, но стаята веднага ще се промени, ще стане по-красива и свежа.

.

20 дизайнерски аспиратора за модерната кухняСтилни аспиратори за кухнята
Сподели: