Направи си сам решения за организация на кошчето за боклук

Кофата е под прикритие

1962

Кошчето за боклук е неизменна част от всяка кухня и често видът му може да развали цялостната визия на иначе красивото ни помещение. Все пак има варианти, в които може да прикриете кофата така, че и тя да се превърне в стилно  допълнение, а не в онзи аксеоар, който загрозява гледката.

От Аpartmenttherapy предлагат няколко хитри идеи, с които да скриете кошчето и да запазите естетическото излъчване на кухнята.

Сложете плика за боклук или грозните кошчета в красиви декоративни кофи. В ъгъла на кухнята  стоят много стилно и ненатрапчиво.

Пластмасовите кофи сложете в ратанови чанти. Така ще ги скриете, а когато се налага д аги изхвърлите, ще бъде много по – лесно да ги занесете.

Няколко огромни чанти ( в случая сините чанти на ИКЕА), закачени на закачалки са перфектни решение за малкото помещение.

Инсталирайте в шкафа кош с механизъм. Така ще имате удобно и функционално място за отпадъците. Ако шкафът е по – дълбок, помислете за вариант с две или три отделения за разделно събиране.

Сложете метални кошници под мивката и ще имате малки, но функционални кошчета.

Пликовете за еднократна употреба могат да бъдат много полезни в ежедневието. Организирайте ги в компактна кутия, която да ви е винаги под ръка.

В този дом мястото под кухненския остров крие коша за боклук. А той е в големите плетени кошници. 

Сподели: