10 кухни, които доказват, че размерът няма значение

Малкият апартамент може да е предизвикателство, но не и малката кухня  

1345

Ако живеете в голям град и търсите първо жилище или имате ограничен бюджет, най – вероятно е изборът ви да падне на малък и компактен апартамент. Но колкото и симпатични, и кокетни да са те, се налага да проявите повече въображение и креативност при обзавеждането.

12 уреда от кухнята на мечтитеСледващите кухненски уреди са истински съкровища за готвачите

А какво да кажем за обикновено най - малката стая – кухнята? Не бъдете песимисти, и няколко квадратни метри може да се превърнат в уютно и удобно за ползване помещение. Вижте няколко идеи, които ще ви вдъхновят.

Тази компактна кухня изглежда просторна, благодарение на свежата си бяла палитра и гланцираните повърхности. Има дори място за кът за закуска!

Вдъхнете живот на вашата кухняНаправете план и бюджет

Тази семейна кухня в апартамент в таванско помещение взима всичко от пространството.  Тя разполага с кухненско обзавеждане, и остров - маса за хранене.

Отворени рафтове, шкафове със стъклени врати и много уют. Какво повече може да искате от една малка рустик кухня.

Понякога трябва да проявим малко творчество при обзавеждането, за да се балансира пространство, функционалност и естетическата привлекателност.

Казвали сме го много пъти, но ето и поредното доказателство – детайлите са съществени за вида на една малка стая. Като тази кухня в сърцето на Милано, в която има много от елементите в стил Арт Деко, които са останали недокоснати, включително и тази приказна готварска печка.

Собствениците на това жилище залагат на сивото за своята кухня. Избор, който работи и на малката площ.

Комбинация на бюджетни и висок клас материали – мраморен плот и по – евтини шкафове. Ефектът е много стилно малко помещение.

Плочки тип рибена кост, направени по поръчка, добавят щипка лук към класическата обстановка на тази кухня.

Тази кухня е пример за перфектен баланс – семпла обстановка на фона на различни като стил мебели.

Семплият дизайн винаги е решение за малката кухня. А тази е доказателство ще и 2 кв.м са достатъчни.

Островът в кухнятаРазбира се, кухнята ви трябва да е с внушителни размери, за да можете да си позволите да поставите остров в средата й
Сподели: