Цветни стаи с бели стени

Цветни стаи с бели стени

В приемната на апартамент в Манхатън по дизайн на Ан Пийн властва белият цвят – огледалото е в стил Арт Деко, бялата помощна масичка е по собствен дизайн, а стенната скулптура на Thomas Houseago е окачена над диван в ленена дамаска на Mulberry Home.


Античният италиански стил се чувства навсякъде в тази всекидневна в къща на о-в Капри. Креслото е на Creazioni, а керамичната настилка е оригинална от построяването на къщата.


Този дом принадлежи на главният дизайнер на H&M, който залага на тюркоазени столове в контраст с бялата обстановка. Минималистичното осветление допринася за скандинавската атмосфера на интериора.


Президентът и основател на Savannah College of Art and Design Пола Валас използва бели стени в своя исторически дом, за да демонстрира работата на артистите от колежа.

В дневната стая на Меган Мълали и Ник Оферман, диванът е тапициран с кадифе от Larsen, античната китайска масичка е от JF Chen, а фотографията е на Майкъл Ийстман.


Всекидневната на дизайнерите Джон Дрансфийлд и Джефри Рос, военните карти са поръчвани от Наполеон III, кушетката е Чарлз Х, а кожените столовете са стил.


Дървена маса от рециклирано дърво, столове на Old Hickory и каменен плот в кухнята на къща в Бриджхемптън, Ню Йорк.


В дневната на калифорнийския дом на дизайнера Патрик Принти кожените столове и ратановата маса са френски, кожата от зебра е антична, а мексиканските художествени произведения са смесени с фотографии на Джордж Тисе и Едуард Къртис.


Художествените произведения и килима в антрето на този апартамент в Манхатън са на Казуми Йошида, а масата е на Роджър Талон; столът е на Satyendra Pakhalé, а завесите на Clarence House.


В антрето на този апартамент в Ню Йорк фотографиите на Хелмут Нютън се оглеждат в арт огледалото на Вернер Пантон; кристална скулптура е поставена на дизайнерски стоманен пиедестал на Joe D'Urso.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...