Стаи, вдъхновени от пролетта

Стаи, вдъхновени от пролетта

Ярко синьо


Ако се страхувате да експериментирате с ярките цветове, започнете от най-малкото помещение. Например с банята. Защо не заложите на геометрични форми в ярко морско синьо.
Добавете и пролетни цветя за повече настроение.

Кухня в зелено и бяло


Тази кухня носи свеж пролетен полъх с цветните столове и лампа в един и същи десен. Мраморният плот е бял, скулптурата – фруктиера и вазата се открояват с плодове и цветя в тон с кухнята. Сините съдове са приятен цветен акцент върху откритите рафтове.

Пеперудена спалня


Тази спалня в Нюйоркски апартамент сякаш излиза от приказките с цветните тапети с пърхащи по тях пеперуди.

Игра на цветове


Цветовете в тази кухня идват от малко по-различен ъгъл – от вътрешността на шкафовете, които са боядисани в ярко зелено. Tова реално е единственият цветен акцент. Подът е издържан в бледо сив цвят, а мивката и уредите са в инокс.

Спалня в зелено и сиво


Не е ли прекрасно чувството да се събуждате в спалня, която носи цветовете и настроението на Карибите? Дизайнерката е заложила на бледо син цвят за стените. Възглавниците са с мотив с морски кончета.

Флорална спалня


Всичко в тази спалня е издържано във флорални мотиви – от тапетите, през таблата на леглото, до картините на стената.

Раирана баня


Ябълково зелено и бяло са основните цветове в тази баня, за която дизайнерът залага на големи райета. Дори и таванът. Смело и много свежо.

Синьо и синьо в банята


Синият цвят в различни нюанси властва в тази интересна баня с високи стени. Подът е мозайка, чийто цвят е специално създаден така, че да наподобява килим.

Ментова всекидневна


За да пренесеш природата в дома не е нужно цветовете на стените да бъдат наситени. Пример за това е тази всекидневна на апартамент в Ню Йорк. Стените са в нежно зелено, а пъстрия килим, розовите столове и картината навяват чувството, че сте в детска приказка.

Весела спалня

Ако трябва да опишем тази спалня с три думи те ще бъдат – свежа, светла и весела. За стените е избрана копринена дамаска на зелен фон. Завесите са на едри зелени и бели райета. Отстрани на

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...