С тези всекидневни всеки ден е специален

Дните са по – уютни с ИКЕА

4238

Място за почивка или игра. Или за работа и забавления. За парти или вечери. А защо не и стаята, в която се събира вечер цялото семейство. Всеки има своя дефиниция за идеалната всекидневна. Това, което ни обединява е идеята, че тя трябва да бъде удобна, комфортна, да се харесва на всички и да отговаря на нуждите и интересите на всеки от семейството. Без значение дали ще сложите статив за рисуване, ще изберете огромен диван или ще акцентирате на библиотеката, красивата всекидневна е главен герой във всеки дом. А за да бъде още по – добра, трябва да предлага оптимално разпределено пространство и да разполага с всичко необходимо за нашия ритъм стил на живот.

Новият ИКЕА каталогТази година ИКЕА поставя акцент върху живота във и около кухнята наред с всички моменти, които прекарваме вкъщи

Кои са обаче елементите, които трябва да има във всяка всекидневна и които ще я превърнат в най – любимото място у дома? За да намерим най – точните отговори, потърсихме вдъхновение в решенията, които ни предлагат от ИКЕА.

Полегнете на удобен диван

Коледа пристигна в ИКЕАПосланието на ИКЕА е да не търсим съвършенството в големите жестове, а да се съсредоточим върху малките моменти, които носят истинска радост и празничен дух.

Той е звездата във всяка всекидневна. За сън, за почивка, за скачане, за събиране с приятели, диванът е мебелта, без който не може да си представим тази стая. На него трябва да има място за всички, но имайте и няколко допълнителни стола или фотьойл, които да добавите, ако ви дойдат гости. За да балансирате, изберете модулен диван, който лесно може да се приспособява, за да пасва на пространството и за да получите най-точната комбинация за вас. Такава е серията  мека мебел VALLENTUNA. Тя се състои от свободностоящи модули, които можете да комбинирате във всевъзможни форми и размери и ви позволява лесно да създадете диван, който съответства перфектно на вашите нужди, пространство и начин на живот – и да го променяте, когато пожелаете.

Без значение дали е двуместен или триместен, с текстил или кожа, най – важното е да бъде удобен и достатъчно голям и комфортен за всички.

Кафето е по – вкусно на подходящата маса

Една, две, три…Защо трябва да се задоволявате с една масичка като може да имате три? Дори да разполагате с ограничено пространство, в ИКЕА ще намерите хитри решения за прибиращи се една в друга маси като GRANBODA или за такива с място за съхранение, каквато е KVISTBRO.

Съхранявайте със стил  

Не, не си представяйте от онези стари библиотеки, които изпълваха цялата стая. Говорим за системи за съхранение, които може да надграждате, местите, размествате, да създавате свои собствени композиции. Малка или голяма, с открити или скрити пространства, в ярки или неутрални цветове, шкафове EKET се нагаждат според вашите предпочитания и потребности. Ако нуждите ви или вкусът ви се променят, без проблем можете да промените и EKET. Тук ще има място за всички книги, аксесоари, сувенири, за творенията на децата или за хоби аксесоарите ви. Не е необходимо да запълвате рафтовете, докато не остане повече място по тях. Вместо това оставете празни места тук-там, за да подчертаете това, което вече сте избрали да покажете.

Светлина, повече светлина

Кой би предположил, че осветлението може да бъде толкова различно и красиво. Покажете вашия стил и изберете спотове (HEKTAR е чудесен избор) или висящи лампи от същата серия. Настолните лампи внасят атмосфера в стаята и дават усещане за топлина. Ако търсите по – стилна и различна атмосфера, заложете на KLABB

Ако сте любители на четенето, задължителен и красивият лампион. Изберете между красивият STOCKHOLM 2017 или закачливият MAJORNA. Във всекидневната не се ограничавайте само с един модел, смесете няколко източника за светлина, за да създадете по – комфортна и уютна атмосфера.Добавете топлина

Една стая няма да е завършена без финалните щрихи, които придават топлина, цвят, завършват пространството и добавят характер. Мек килим, на който да се излегнем или да играем с децата, удобни възглавници, които да хвърлим на дивана или топло одеяло за студените зимни вечери, са само част от елементите, които дават на всекидневната уюта, който заслужавате.

 

 

 

ИКЕА превключва изцяло на LED осветлениеLED технологията е истинска революция в осветлението
Сподели: