Да обзаведем стилна малка стая

Да обзаведем стилна малка стая

Всекидневната е мястото, където се събира цялото семейство. Днес холът се е превърнал в мултифункционално помещение, което включва кухня, трапезария и всекидневната. Показвали сме многобройни варианти за съчетание на тези три помещения в едно голямо. Как стои обаче въпросът когато трябва да обзаведем малка стая.

Ако заложите на бялото в малката стая няма да сбъркате. Ето и примерът в снимката горе. Дизайнерът съчетава бели стени, бяла етажерка и бели мебели, дори подът е бяло. Акцент дават стената в азиатски стил и бежовия килим. Ретро масичката в тъмен цвят е преходът между ново и старо в тази стая.Цвят и в малката стаяКой казва, че малката стая не може да бъде шарена? Ето и примерът – килим в ярък цвят, възглавници в свежи нюанси и стена с интересен десен.

Ето и още няколко примера за красив и модерен дизайнМалка всекидневна като част от голямо помещение

Малък хол в неутрални цветове и шоколадови възглавнициВсекидневна без диван – вместо него възглавници за сядане и креслаМалка стая с диван стил Честърфийлд и две модерни креслаСтая в скандинавски стилВсекидневна в сиво с тъмни мебелиВсекидневна с малка дървена масичка като акцентМалката всекидневна – колкото по-малко мебели, толкова по-добре

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...