Хитри решения за малкия хол

Хитри решения за малкия хол

Примиряваме се с малкия коридор, с малката баня или спалня. Но когато става въпрос за хола, тогава обзавеждането му е предизвикателство. И тъй като това е стаята, в която ние и семейството ни прекарваме по-голямата част от времето си, трябва да намерим начин и да постигнем удобство и комфорт, но без да пренебрегваме качеството.

Пет съвета как да изберем идеалния диван

Диванът е продукт, който трябва да бъде съобразен с много фактори. Сред тях са размерите на жилището, лесното му почи...

03/12/2015

Ето няколко трика, които ще ви бъдат от полза.

Не пренебрегвайте ъглите

10 идеи да декорирате белия диван

Светлият неутрален цвят на дивана може да бъде отправна точка за различен вид комбинации с възглавници. Вижте предлож...

06/06/2016

В малкия хол мебелите могат да изглеждат прекалено големи. Затова стаята ще има усещане за по-просторна и подредена, ако оползотворите ъглите.

Мултифункционални мебели 

В едно много малко пространство трябва да имаме възможност да извадим сгъваем стол, да разпънем масата, да може да превърнем една табуретка в маса. Тук на помощ идват мултифункционалнте мебели, които ще ви бъдат винаги от полза. 

Заложете на огледала и тапети

Ако нямате много прозорци в стаята, сложете повече огледала. Така ще създадете фокусна точка и ще повишите количеството светлина. Изберете и тапети с блестящи елементи, за да добавите дълбочина на помещението.

Подчертайте тавана

Компенсирайте малкото квадратни метри площ с височина. Така стаята ще изглежда по-просторна.

С или без диванВ малката стая, най- хубаво е да сложите дивана в средата на стаята. В този случай помислете за модел без гръб. Ако мястото е много ограничено, помислете за две кресла, вместо диван.

 

 

 

9 тайни на малкия хол

Обзавеждането на малки пространства е сложно предизвикателство, а когато става въпрос за хола, тогава проблемът е още...

11/12/2015
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...