Хитри решения за малкия хол

Тук може да има място за всичко

1434

Примиряваме се с малкия коридор, с малката баня или спалня. Но когато става въпрос за хола, тогава обзавеждането му е предизвикателство. И тъй като това е стаята, в която ние и семейството ни прекарваме по-голямата част от времето си, трябва да намерим начин и да постигнем удобство и комфорт, но без да пренебрегваме качеството.

Пет съвета как да изберем идеалния диванКакво съветват специалистите?

Ето няколко трика, които ще ви бъдат от полза.

Не пренебрегвайте ъглите

10 идеи да декорирате белия диванСамо няколко възглавници могат да променят вида на дивана 

В малкия хол мебелите могат да изглеждат прекалено големи. Затова стаята ще има усещане за по-просторна и подредена, ако оползотворите ъглите.

Мултифункционални мебели 

В едно много малко пространство трябва да имаме възможност да извадим сгъваем стол, да разпънем масата, да може да превърнем една табуретка в маса. Тук на помощ идват мултифункционалнте мебели, които ще ви бъдат винаги от полза. 

Заложете на огледала и тапети

Ако нямате много прозорци в стаята, сложете повече огледала. Така ще създадете фокусна точка и ще повишите количеството светлина. Изберете и тапети с блестящи елементи, за да добавите дълбочина на помещението.

Подчертайте тавана

Компенсирайте малкото квадратни метри площ с височина. Така стаята ще изглежда по-просторна.

С или без диванВ малката стая, най- хубаво е да сложите дивана в средата на стаята. В този случай помислете за модел без гръб. Ако мястото е много ограничено, помислете за две кресла, вместо диван.

 

 

 

9 тайни на малкия хол Вижте как да извлечете максимума от хола си, без да жертвате стила
Сподели: