Пет съвета как да изберем идеалния диван

Пет съвета как да изберем идеалния диван

Диванът е продукт, който трябва да бъде съобразен с много фактори. Сред тях са размерите на жилището, лесното му почистване, функционалните възможности, които предлага като мебел. Не са малко и иновациите в сферата, които днес правят избора на потребителите все по-сложен. Вижте пет съвета, които ще ви помогнат да изберете идеалния диван за дома ви, пречупени през съвременните иновации:

Функционалност


Диваните днес са модулни решения, които могат ефективно да оползотворят пространството, с което разполагате у дома и да задоволят всичките ви нужди. Те предлагат удобни малки пространства, в които да сложите дистанционното управление, полезни рафтове, подходящи за освежителни напитки или книги, принадлежности за видео игри или системи с възможност за синхронизиране с мобилния ви телефон. Именно тези детайли ни помагат да държим принадлежностите си близо до нас и все пак да запазим елегантния вид на дивана.


Лесно почистване


Свръхтехнологични нано технологии днес отблъскват водата и мръсотията от дивана и ни позволяват да почистваме дамаските само с помощта на гъба и вода, дори и при сериозни замърсявания. Нано влакната имат изключително голяма издръжливост. Издържат на 250 000 цикъла на триене по скалата Мартиндейл, което е близо 10 пъти по-голяма здравина спрямо обикновените дамаски.


Нежни към гръбначния стълб


Децата обичат диваните. Обичат да скачат и да рисуват на тях. Обичат да се излягат и да четат книги или да играят игри на таблетите си легнали. Това обаче крие опасност за крехките им гръбначни стълбове. Най-новите технологии позволяват меката мебел у дома да бъде изработена с анатомични контури, съобразени с човешкото тяло. Това ни осигурява неповторим комфорт.Здравина и гаранция


Днес диваните се правят в няколко стъпки. Първо се приготвят различни прототипи на конструкциите, тестват се щателно за здравина и максимален комфорт, като впоследствие се пристъпва към изработване на 3D-модел, различни компютърни и живи тестове, преди да се пристъпи към финалното оформление на дизайна.Именно по този начин се гарантира, че мебелите ще предложат на собствениците си изключителна здравина, комбинирана с високо качество.В допълнение, новите химически обработки на кожите създават възможност за производство на по-издръжливи кожи. Производителите от висок клас предлагат и дълга гаранция на своите продукти.


Уникален облик


Съвременните производители на дивани са гъвкави. Те предлагат на клиентите си да персонализират своя диван според нуждите и вкуса си. Можете да включите в различни конфигурации, функции и размери допълнителни удобства като вградени легла, ракли за съхранение на багаж, барчета, издърпващи се масички, изскачащи чекмеджета с бутилки и чаши, музикални системи, електрически системи за релакс и други. Всеки диван се предлага и в различни цветови комбинации, които помагат на хората да направят наистина най-добрия вариант за техния интериор и да съчетаят всички елементи, така че да стоят наистина добре.


Диваните на полската компания Gala Collezione, създадени от млади професионалисти с помощта на най-новите технологии, отговарят на всички пет условия, описващи идеалния диван. Те предлагат висока функционалност, лесно почистване, голяма здравина и индивидуално оформление, комбинирани с десетгодишна гаранция на моделите.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...