Елегантната дневна може да струва и малко

Три дизайнерски идеи за красив хол  

496

След тежък работен ден, искаме да се приберем у дома, където да намерим удобство, комфорт, уют и топлина. Обикновено всекидневната е стаята, в която си почиваме, гледаме телевизия или разговаряме със семейството, четем, посрещаме гости. Но за да се радваме на всички горепосочени характеристики, трябва да обзаведем пространство, изпълнено с простота, но и елегантност.

6 неща, които малката всекидневна трябва задължително да имаВижте кои са те, според експертите по интериор

Как да постигнем обаче всичко това, без да инвестираме куп пари, ни показва изданието InMyroom, което заедно с интериорен дизайнер ни показват идеи за три леки, модерни и функционални интериора, с различни стилистични и цветни акценти.

Ако живеете в жилище - отворено пространство, заложете на семплия и функционален вид, с който да създадете удобство и комфорт. Всички мебели трябва да си имат място и цел, за да не се създаде усещане за хаос. Изберете светли неутрални стени и подове в комбинация с ярък декор.

9 тайни на малкия хол Вижте как да извлечете максимума от хола си, без да жертвате стила

Основната задача е да се създаде интериор с усещане за лекота на пространство и ненатрапчивост. Оттук следва и изборът на предмети: всички те трябва да са практични, функционални и компактни.

Скандинавски стил

Много светли и неутрални цветове са в основата на модерния скандинавски стил. Това са нюанси на сиво, бежово, бяло и светло кафяво. И за да не бъде скучно, добавете графики: геометрични и флорални мотиви в духа на шестдесетте и красиви метални лампи.

Опция „яркост“

Любителите на яркия интериор могат да изберат цветни мебели, ярки аксесоари и декор. Обикновено това трябва да са функционални неща: рафтове, шкафове, мебели с интересна форма. Цветовете са наситени, формите са прости, без допълнителни шарки. Използвайте живи растения: зелените са винаги добра опция и добавят необходимия цветен акцент.

Еко стил

Еко стилът е свободата на изразяване. Тук преобладават естественото дърво, живите растения, натуралните цветове. Кошниците и глинените вази ще направят интериора интересен с много текстури, ще напомнят за близостта до природата.

 

 

 

 

 

Невероятен хол с доста тайни в негоНаречен е Yo!Home
Сподели: