11 експертни съвета за дома

Лесни трикове, които може да приложите у дома веднага  

2092

Да постигнете стилен и елегантен дом не е трудно, дор и бюджетът, с който разполагата да не е голям. Всичко, което трябва да направите е да направите е да следвате някой от съветите, които ни дават експертите от InsideOut.

Готови ли сте за промяна?

Внесете екзотика у дома – сложете цветни текстури на възглавниците, метнете небрежно одеяло, помислете за пъстър килим в марокански стил.

Ако диванът или фотьойлите са овехтели и нямате възможност да ги претапицирате, сложете им цветно покривало или шалте. Вариант е да декорирате и с леко одеяло.

Не пренебрегвайте банята. Подредете там любими аксесоари, инвестирайте в качествени принадлежности като порцеланови чаши за четките за зъби, подложка за сапун…А защо не да сложите и зелено растение?

Подчертайте стила си с вещи, които ви карат да се усмихвате и ви правят щастливи. Това може да любима снимка в рамка или красива ваза със сухи цветя, например.

Цветя и растения. Ако ги харесвате, внесете ги у дома – оформете кът, декорирайте с камъни, дървени елементи – пън, корени, цветни саксии или вази.

Стена акцент – тя привлича погледа и може да промени вида на стаята. Заложете на геометрични форми или ярък цвят.

Оформете уютен кът за почивка или четене. Това може да стане ако използвате някоя ниша и позиционирате там малка пейка или да сложите удобно кресло и малка табуретка за краката.

Цвят в кухнята – ако имате възможност боядисайте или сменете единият ред шкафове в цвят. Ако не искате толкова драстична промяна, помислете за смяна на дръжките на мебелите. 

Сподели: