Тайната на чистия двор и градински мебели

Брилянтни резултати с един уред

7348

Когато говорим за почистване и поддръжка на дома, не мислете само за стаите. Ако живеем в къща и се радваме на двор към нея, трябва да мислим и за неговата поддръжка – от пътеките, през мебелите, до дувара дори. За щастие почистването на външното пространство става много лесно, дори приятно, стига да разполагате с правилните инструменти.

С моделите водоструйки RE 90, RE 100, RE 110 и RE 130 PLUS на STIHL почиствате удобно и без усилие замърсени градински мебели, лични превозни средства, зидове и каменни настилки на пътеки и тераси. Маневрените и компактни уреди са много удобни за транспортиране и съхранение. А за всяка една задача към тях има и подходящо оборудване с доказаното качество на STIHL. Управлението им е лесно и комфортно, а здравите материали за изработката им гарантират блестящия резултат при почистване.

 

Например с помощта на въртящия се накрайник посоката на струята под високо налягане се насочва отлично съобразно работата. Бързата връзка се грижи за лесно свързване и освобождаване на пистолета и предотвратява усукването на маркуча за високо налягане.

Телескопичната алуминиева ръкохватка (при RE 110 и RE 130 PLUS) е компактна при съхранение и практична при транспортиране на уреда, а ръкохватката за носене (при всички модели) улеснява пренасянето и съхранението му.

Благодарение на оптимизираната концепция за съхранение на аксесоари и практичните държачи за мрежовия кабел и маркуча за високо налягане, всички необходими допълнителни принадлежности (дюзи) се съхраняват компактно и са ви под ръка по време на работа.

Макарата за маркуч на RE 130 PLUS дава възможност за навиване на маркуча с една ръка и за съхранението му. Включеният в окомплектовката на моделите комплект за разпръскване на почистващи препарати действа особено ефикасно. С дюзата с плоска струя с регулируемо налягане могат да бъдат почиствани щадящо и едновременно с това ефективно дори чувствителни повърхности. А роторната дюза отстранява упорити замърсявания от нечувствителни повърхности.

 

С почистващите препарати на STIHL вашата водоструйка става още по-ефективна. Дори най-упоритите замърсявания се отстраняват с минимално усилие. За бързо и щадящо почистване на чувствителни повърхности е подходящ мекият алкален универсален почистващ препарат на STIHL. А специалният препарат на STIHL за поддръжка на превозни средства предпазва лакираните им повърхности и се грижи за новия им блясък.

Сподели: