Супер стилни и модерни мебели за двора

Лукс в градината

785

Топлият сезон е вече на прага ни и ни предразполага да прекарваме все повече време навън. Точно сега е моментът, в който да помислим и за външното пространството, с което разполагаме – двор, тераса или градина на покрива, и да го обзаведем по стилен и модерен начин.

И ако мислите, че външните мебели няма с какво да ви изненадат – грешите. Te идват с нови, различни форми и изключителна елегантност и стил.

Дърво, бетон, камък, модерни материали и уникален дизайн се вплитат в следващите предложения, за да ви предложат уникални и завладяващи мебели за вашето място навън.

Удобни дивани, шикозни столове и дизайнерски маси стават част от луксозния екстериор, с който ще създадете райско кътче на открито.

Вижте няколко предложения за външните мебели за двора и градината.

Дивани

С метална или дървена рамка, диваните идват с различни форми и разнообразни модели. Винтидж, рустик или минималистичен, те са идеалното място за почивка.

 Столове

Столове са задължителни за всички открити пространства, защото те не заемат място и могат да се съберат не само на терасата или двора, но и малкия балкон. Голямо е разнообразието, от което може да избирате: дървени с удобна тапицерия, плетени с удобни възглавници, уютни шезлонги в ярки цветове и миеща се материя. Пуф столовете са върха, просто изберете материал, който може да се пере.

Табуретки и помощни масички

Те са чудесна мебел, на която  можете да оставите вашите напитки, книга или джаджи. Пуф - барбарон, табуретка от ракита и въже, дървени маси със закачливите форми и бетонни маси, ще направят външното пространство да изглежда много шик и ще му придадат модерен вид. 

 

Сподели: