Красиви есенни градини

Цветна приказва в задния двор

1192

Есен. Времето на годината, когато навън става все по-хладно, заменяме летните коктейли с чаша топъл чай и се сгушваме под одеялото с хубава книга. Светът навън става по-цветен, усещаме миризмата на пушек, а студеният дъжд прави причудливи форми по стъклата на прозорците.

Няколко евтини идеи за градинатаВижте няколко супер креативни идеи, които могат да ви вдъхновят да използвате елементи, които не са ви нужни, в своята градина

Вятърът разхлажда сутрините и се сбогуваме в лятото. Спиращи дъха нюанси обгръщат планините и ги обливат в златно, червено и оранжево. 

Ако имате щастието да живеете в къща, сигурно виждате красотата на есента и във вашата градина. Но по-хладното време не означава, че не може да й се порадваме още няколко седмици. Точно сега тя може да е нашето островче на спокойствие и релакс, а през слънчевите следобеди да бъде мястото за почивка, за чаша хубаво кафе или за игра с децата.

Градина на покриваГрадината на покрива е задължителна екстра за луксозните домове

Вдъхновени от красотата на есента, решихме да ви покажем няколко забележителни градини, които ще ви накарат да се влюбите в този сезон.

Как да приготвим градината за зимата Четири стъпки за успешно съхраняване на растенията
Сподели: