Колко са важни мебелите за двора

За да бъде комфортът навън пълен  

318

Ако обичате да прекарвате повече време навън в топлите дни и вечери, знаете колко е важно да подсигурите удобно място за почивка. От обикновен стол, през шезлонги и дизайнерски шатри, до традиционна пейка или хамак, има толкова много начини да създадете красив кът.

Мебели за двора или терасатаПрез лятото преместете всекидневната си на терасата или още по-добре – в двора!

От IdealHome ни дават няколко идеи за оформянето му.

Направете мебели от палети

Направете градина от старите мебелиПо-креативните хора рядко изхвърлят старите вещи

Това е най – бюджетния вариант за оформяне на кът за почивка, особено ако имате талант за създаване на направи си сам проекти.

Модерен стил

Модерният двор изисква модерни мебели. Инвестирайте в модел от тъмно дърво – класика, която ще се изплати с годините.

Пейка от тухли

 

Хитър начин да добавите още място за сядане е да направите обикновена пейка с тухли. Лесно е като детска игра, а оформлението е въпрос на лични предпочитания и стил.

Кът за закуска

Ако имате по – голяма градина, помислете за оформление на няколко тематични къта. Така, например може да направите цветен кът за закуска или лятна трапезария с голяма маса.

Място за парти

Удобен нисък диван, пуфове или големи възглавници и ниска масичка са напълно достатъчни, за да направите мечтаното място за парти.

Зелен офис в градината

Ако работите от дома си, защо не помислите за вариант, в който да изнесете офиса си навън? Вдъхновяващо и интересно решение за работно място.

Бохемски стил

Ако искат тематичен двор, най – лесният начин да ги постигнете е кат сложите няколко шарени възглавници на земята. Не забравяйте да помислите за шатра за защита от слънцето.

Добавете цвят с мебелите

За по- красив и цветен двор, добавете различни по цвят столове. Така ще оживите пространството и ще оформите релаксиращ кът, който ще се харесва на всички.

Стол без крака и още нестандартни мебелиАко сте се изморили от стандартно изглеждащи мебели, можете да видите тези творения, които са всичко друго, но не и стандартни.
Сподели: