Декориране на терасата през есента

Декориране на терасата през есента

Есента е най-красивото и емоционално време, ярките цветове съжителстват с носталгични нотки и атмосферата на природата. Това време е най-доброто за успокояващи  занимания, а декорирането несъмнено е едно от тях. Ето няколко идеи за декорация на терасата или верандата в тон с есенното време.

Превърнете малкия балкон в оазис

Малките балкони с паравани и висящи саксии, градинска декорация и компактни мебели се превръщат в изключително приятн...

10/03/2016

Есента винаги е малко носталгична, носи специална романтика. Топли одеяла, книги, естетика на избледняващи растения, съзерцание, изкуство. Или, напротив, ярко и свежо настроение на златна есен. По това време на годината терасата винаги изисква творчески подход, така че нека бъдем креативни!

В началото на есента се опитваме да запазим нотките на отиващото си лято с богата и весела палитра в текстила. Всички цветове и нюанси могат да се видят в природата: „...гората е като кула от боядисан люляк, злато, червено...”. Земните шоколадови тонове също винаги са в тенденция за есенния декор.

 Украсете терасата и стълбите към къщата с външни свещи. Направете композиции от три, седем или девет свещи с различни размери, експериментирайте!

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Tanja Sovulj (@tanjasovulj)

Направете декорации от сухи цветя и плодове. Изберете зрели жълти ябълки в красиви саксии, поставете във вазите наситено лилави клонки от арония, класическа огнено-оранжева офика или сушени билки и набрани на полето класове.

 Какво е есента без книга? Освен за приятно четиво, книгите могат да бъдат и мини масичка. Подредете няколко една върху друга и декорирайте.

Използвайте щедро даровете на природата при декорирането на вашата тераса. Например, малка масичка може да се направи от тиква, като върху нея се постави стъкло или просто дъска. Отгоре поставете ниска ваза и е готова!

 

Поглезете се и подредете масата с красиви ретро чинии. В крайна сметка колко приятно е да живееш и да се наслаждаваш на елегантна среда!

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...