5 стъпки към обзавеждане на уютен балкон

Превърнете го в кът за четене, място за вечеря или за сутрешното кафе  

902

Ограниченото пространство не трябва да ни пречи да живеем комфортно. С малко усилия и няколко умни трика, можем да превърнем едно малко пространство в дом на мечтите. Така е и с малкия балкон – когато нямаме градина, на която да се радваме, дори и няколко квадратни метра навън са достатъчни, за да оформим местенце, на което да се отпуснем и наслаждаване на хубавото време.

Превърнете малкия балкон в оазисМалките балкони могат да се превърнат в прекрасно място на открито и да бъдат връзката между вътре и вън, между дома и природата. Предлагаме ви евтини и атрактивни варианти за декорация на тези мал...

И не само това, дори може да го превърнете в специална зона според вашите нужди. Ето пет идеи, които ще ви вдъхновят за промяна.

Направете мини бар

Идеи за обзавеждане на терасата, балкона или малкия дворВдъхновяващи предложения за предстоящите топли дни и вечери

Просто подредете напитки, чаши и коктейлни принадлежности на подвижен мобилен рафт, за да спестите място.

Покажете своите растения и сукуленти.

Мястото, ако е достатъчно осветено, може да превърнете в мини билкова градина или да подредите тук сукуленти и любими растения.

Създайте мини всекидневна.

Ако времето навън е хубаво, поканете гости си…навън. Просто организирайте зона с малка масичка за кафе и удобни столове на балкона.

Създайте кът за четене.

Можете лесно да превърнете балкона си в уютно кътче за четене. Просто сложете удобен стол и малка маса, където можете да подредите книгите си! Растенията придават свежест и допълват пространството.

 

Превърнете го в мини офис

Какво ще кажете за зелен офис? Просто сложете малко мобилно бюро на балкона и удобен стол.

Мини барбекю зона

Поканете приятели за барбекю на балкона. Какво по – хубаво място да прекарате една спокойна вечер. Мини грил, малка маса и удобни шезлонги и имате всички предпоставки за една хубава вечер.

 

 

Как да обзаведем балкона според посоката, в която се намираСъобразете мебелите, настилката и цветята според ориентацията
Сподели: