5 стъпки към обзавеждане на уютен балкон

Превърнете го в кът за четене, място за вечеря или за сутрешното кафе  

926

Ограниченото пространство не трябва да ни пречи да живеем комфортно. С малко усилия и няколко умни трика, можем да превърнем едно малко пространство в дом на мечтите. Така е и с малкия балкон – когато нямаме градина, на която да се радваме, дори и няколко квадратни метра навън са достатъчни, за да оформим местенце, на което да се отпуснем и наслаждаване на хубавото време.

Превърнете малкия балкон в оазисМалките балкони могат да се превърнат в прекрасно място на открито и да бъдат връзката между вътре и вън, между дома и природата. Предлагаме ви евтини и атрактивни варианти за декорация на тези мал...

И не само това, дори може да го превърнете в специална зона според вашите нужди. Ето пет идеи, които ще ви вдъхновят за промяна.

Отговори на 5-те най-често задавани въпроса - Какво е бъдещото отопление и какво трябва да знаем преди да изберем?

Направете мини бар

Идеи за обзавеждане на терасата, балкона или малкия дворВдъхновяващи предложения за предстоящите топли дни и вечери

Просто подредете напитки, чаши и коктейлни принадлежности на подвижен мобилен рафт, за да спестите място.

Покажете своите растения и сукуленти.

Мястото, ако е достатъчно осветено, може да превърнете в мини билкова градина или да подредите тук сукуленти и любими растения.

Създайте мини всекидневна.

Ако времето навън е хубаво, поканете гости си…навън. Просто организирайте зона с малка масичка за кафе и удобни столове на балкона.

Създайте кът за четене.

Можете лесно да превърнете балкона си в уютно кътче за четене. Просто сложете удобен стол и малка маса, където можете да подредите книгите си! Растенията придават свежест и допълват пространството.

 

Превърнете го в мини офис

Какво ще кажете за зелен офис? Просто сложете малко мобилно бюро на балкона и удобен стол.

Мини барбекю зона

Поканете приятели за барбекю на балкона. Какво по – хубаво място да прекарате една спокойна вечер. Мини грил, малка маса и удобни шезлонги и имате всички предпоставки за една хубава вечер.

 

 

Как да обзаведем балкона според посоката, в която се намираСъобразете мебелите, настилката и цветята според ориентацията
Сподели: