Забележителни декорации за детската стая

Ефектно излъчване с бюджетни идеи

2159

Детската стая е помещението, което може би търпи най-много трансформации. И това не е учудващо. Докато расте детето често сменя вкусовете и предпочитанията си, любимите анимационни герои правят място на предпочитани спортни или филмови звезди. А с всичко това идват и ремонти, нови цветове и декори.

Ето защо днес ви предлагаме няколко идеи за декорация на детската стая, които няма да ви струват много, но ще превърнат стаята в магическо място. Вижте как с малък бюджет и много креативност ще зарадвате и най –претенциозното дете.

Направете мини арт галерия

Това е чудесен начин да покажете произведенията на вашето дете или да създадете малка стена със спомени.

Декорирайте с пъстри аксесоари

Това ще даде настроение в стаята, дори и да бъде най-семпло обзаведената

Обзаведете с мебели в различен стил

Не е необходимо да купувате нови мебели за детската стая. Ако имате стар скрин  или фотьойл, освежете ги и ги съчетайте с по – съвременни мебели. Така ще създадете лек еклектичен стил.

Нещо уникално

Понякога дори една единствена вещ може да преобрази стаята. Сложете в детската стая красива ръчно направена лампа, уникална ръчно изработена парцалена кухня или весел занаятчийски аксесоар. В онлайн магазини се продават и много красиви и уникални декорации, със сигурност да харесате нещо и за детската стая.

Малките детайли

Не е необходимо да сте творец, за да направите нещо малко, което ще придаде индивидуалност и ще остави личен почерк в стаята. Ако детето е по – голямо, изработете заедно някакъв предмет или аксесоар.

Изкуство с помпони

Помпоните са евтин и ефектен аксесоар, с който може да украсите стаята.

Легло с личен дизайн

Всяко дете ще се чувства специално ако си има легло, което е изработено само и единствено за него. Ако не може да си позволите цяло легло, помислете за красива табла с интересна форма.

Бъдете креативни с боядисването

Не пренебрегвайте силата на боята. Съчетайте цветове и създайте ваша уникална и различна стена. Като тази тук, например.

Винилови стикери

Те са евтини и са супер ефектни когато става въпрос за украса на детската стая. Изберете тематични стикери и направете мечтаната стая за вашето дете.

 

 

Сподели: