Съхранение в детската стая

Съхранение в детската стая

Да се поддържа ред и чистота в детската стая, а детето да има комфортни условия за почивка, сън и игра е ключово за неговото израстване и възпитание.

Идеи как да оформим детското работно място

Децата имат свои потребности и представи как трябва да бъде планирано пространството в собствената им стая. За всеки ...

20/12/2015

Ето защо е важно мебелите и системите за съхранение да са правилно планирани. Вярно е, че затворените гардероби с празни врати и чекмеджета ще ви помогнат да премахнете "от погледа" всичко, което изглежда бъркотия. Но ако всички неща са в шкафове зад плътни врати, детето няма да знае къде и какво се съхранява и няма да може да намери нищо само.

Затова експертите препоръчват в детската стая да се комбинират затворени модули с отворени рафтове и стелажи, с прозрачни кутии. Те не само изглеждат по-малко обемисти и визуално не „изяждат“ полезното пространство, но и му помагат да се ориентира в нещата си и да поддържа реда в стаята.

5 детски стаи от къщи на звезди

Как обзавеждат детските стаи известните личности, които разполагат с неограничен бюджет? Вижте 5 детски стаи от домо...

21/10/2015

Ето няколко идеи за организиране на съхранението в детската стая.

Детската стая в бяло

Бялата цветова гама в процеса на избор на интериорно решение, подходящо за стаята на детето, действително е прекрасна...

28/02/2016
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...