Още 5 идеи за съхранение на детските играчки

Научете децата как да почистват и организират след игра  

292

Когато имате деца, е нормално да виждате много играчки, разпръснати по пода. Но това не трябва да е така, когато приключат с игрите. Ето защо трябва да помислите за системи за съхранение, с които малките ще могат да ви помагат и сами да подреждат стаята си.

Идеи за леглото в малката детска стаяМебелите в стаята трябва да са съобразени с индивидуалността на детето

1. Пластмасови кутии, които могат да се подреждат.

15 страхотни дизайна за детска стая с две леглаПодходящи са и за момчета, и за момичета  

По този начин им е лесно да виждат играчките, с които искат да играят, а подреждането на кутиите една над друга помага да спестите място.

2. Открити сандъчета за съхранение.

 

По този начин ще им бъде лесно да вземат и върнат тези играчки, с които вероятно скоро ще играят отново.

3. Рафтове по поръчка

В спалнята на това момиченце, стълбите, водещи към леглото тип таванско помещение, са изградени от рафтове, в които се съхраняват нейните играчки. Ракла в средата на стаята служи и като допълнително съхранение.

4. Отворени ниски рафтове

Отворените рафтове могат да улеснят децата ви да взимат и съхраняват играчките, с които често играят. Просто се уверете, че не са препълнени с много играчки, за да избегнете струпване. Рафтовете с атрактивен дизайн също могат да ги мотивират да върнат вещите си след игра.

5. Легло с тайно съхранение.

Повдигнато легло със съхранение отдолу е подходящи и за малката стая. Сложете плъзгаща се врата на шкафа, за да предпазите играчките, съхранявани отдолу от прах.

Детската стая в бялоФантастична идея е да мебелирате детската стая в бяло
Сподели: