Най – хубавата детска стая – да декорираме стените

Придайте индивидуално излъчване  

328

Малките деца обичат ярките цветове и цветните стени. Рисунките са част от живота им, а всяко дете има любими герои. Ще ви покажем няколко идеи за декорации на стените в детската стая, които ще добавят цвят, свежест и настроение.

Стените на детската стая Няколко идеи за следващия ремонт

Стикери за детска стая - идеи за спалнята на момчетата

hoval.bg

Най-пищните детски стаиРазкош като за кралско бебе

 

Децата прекарват по-голямата част от времето си, фантазирайки за тези магически светове или мечтаейки да притежават силите на супергероите. Ето защо един от най – лесните начини, и който гарантирано ще се хареса, е да украсите стените на спалнята на момчетата със стикери с любимите им герои.

Стенописите са друг начин да стимулирате креативността и творчеството на малките деца. Космически кораб, пиратски кораб, шатра за деца - всичко е толкова приключенско, нали? А какво ще кажете за карта на света? Тя е образователна и всяка приказка преди лягане може да бъде свързана с определена страна.

Автомобилите и камионите също са чудесна идея, тъй като са любимите играчки за момчета, без значение от възрастта.

Стикери за детска стая - идеи за спалнята на момичетата

 

Малките момичета са пленени от принцеси, феи, пеперуди, птици, малки животинчета. Помогнете въображението им да полети. Коя е любимата принцеса на вашето момиче? Бел, Пепеляшка или може би Елза или Рапунцел? Тинкърбел или някоя друга приказка? Правилният тапет за стена, мебелите и декорацията ще ви дадат възможност да създадете магическо царство за вашата малка принцеса.

Стикери за детска стая - идеи за спалнята на бебето

Когато става въпрос за декорация на детската стая, родителите трябва да изберат стикери в светли и свежи цветове. Вашето малко бебе ще расте с тези изображенията и те трябва да стимулират любопитството му.

Смешни маймуни, циркова тема със сладки животни и клоуни, балони, овце и сови - всичко това е подходящо за малки деца. Най-хубавото е, че когато детето расте, можете да промените стикерите, а спалнята му винаги ще бъде интересна и вълнуваща!

 

Детската стая в бялоФантастична идея е да мебелирате детската стая в бяло
Сподели: