С тези идеи за съхранение детската стая ще бъде винаги подредена

Вече няма да се налага да прескачате играчки  

319

Да, възможно е да имате чиста къща и деца. Ако изберете правилния начин да съхранявате играчките им. Възползвайте се от стените и наличните мебели и създайте място, на което децата ви да държат всички малки и големи играчки и аксесоари.

Плетени кошници

Те не само изглеждат добре, но и с тях ще придадете по – естетичен вид на стаята. Сложете в тях играчки, комплектите за творчество, а защо не и дрехи.

Вградени рафтове

Тази спалня е пример за компактно и умно използване на пространството. Вградените рафтове реално не заемат никакво място, но предлагат площ за любима книга или играчка.

Не игнорирайте пода

Повдигнатото легло е винаги добро решение за малката стая, защото площта под него е перфектна за игра и за рафт за игрите.

Място за книгите

Подобен кош може да направите и сами. Почистете и боядисайте стара касетка или дървена кутия и закрепете за нея крачета. Така няма да имате нужда от рафт.

Индустриален вид

Подобен шкаф – със стари тръби, боядисани в черно са хитро решение за малката стая. На него има достатъчно рафтове, за да покажете любите аксесоари и чекмеджета за по – дребните елементи.

Кубчета

Винаги сме харесвали библиотеката с кубчета. В комбинация с кутии или кошове, тя променя вида на стаята, но предлага и достатъчно място за всички играчки.

Семпли етажерки

Те не заемат почти никакво място, в комбинация с бялата стена са невидими, но за сметка на това събират книжки и играчки.

Стълба

Още едно приложение на добрата стара стълба. Този модел е по – широк, но е добро решение за малката детска стая.

Гардероб? Не съвсем

Ако имате възможност, преобразувайте гардероба и го превърнете в място за играчките. Така ще си гарантирате, че дори играчките да са разпилени по рафтовете, няма да се виждат.

Под леглото

Ако леглото е повдигнато, сложете касетки с колелца и подредете играчките там. Така детето просто трябва да ги издърпа.

 

Сподели: