Идеи за декорация на стените в детската стая

Идеи за декорация на стените в детската стая

Стаята на детето расте заедно с него и трябва да отговаря на различни нужди. Ако за бебешката е нужно само легълце, скрин, кресло и маса за повиване, то само след година ще се наложи да помислите за повече пространство за игра, творчество, повече мебели за съхранение на постоянно растящия брой играчки. Когато навлезе в тийнейджърска възраст детето пък вече ще има нужда от бюро, малък диван или канапе, на което да посреща приятели, по – раздвижено обзавеждане.

Разбира се, няма как да обзаведем стаята, която да отговаря на всички тези етапи на растеж, затова трябва да сме гъвкави и адаптивни. И най – важното е да направим детето съпричастно с обзавеждането (разбира се, ако е на подходяща възраст), да го питаме за неговите предпочитания за цветове, стил, аксесоари. Това ще направи помещението по – лично и скъпо за него пространство и ще му носи вдъхновение.

Днес ви предлагаме няколко идеи за декорация на стените в стаята – от тази за новородено, през детето, ученика до тийнейджърска стая. Вижте ги и почерпете идеи и за вашия дом. 

Бебешка стая

За порасналото дете

За тийнейджърите

 

 

 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...