8 готини детски стаи

Всяко дете ще иска да има такава

850

Детска стая, която да пасне на всеки вкус и възраст. Ако ви звучи като невъзможна мисия, вижте следващите проекти - със супермени и приказна джунгла по стените, в различни цветове и текстури.

Как да направим мечтаната детска стаяПредлагаме ви няколко съвета как да го постигнете

Първите асоциации, които се появяват при споменаването на детската стая, са приказна стая с изобилие от играчки и ярки цветове в дизайна. Детската стая обаче може да бъде не само красива, но и стилна, с интересни и необичайни идеи.

Hoermann.bg | Врати за дома и индустрията

Детската стая в бялоФантастична идея е да мебелирате детската стая в бяло

Детска стая може да бъде отделен свят и да контрастира с останалата част от апартамента. Не се страхувайте да използвате неутрални цветове - ако ги комбинирате с допълващ ярки  нюанси, можете да създадете светло пространство и в същото време да избегнете усещането за къща за кукли.

Детското обзавеждане зависи от възрастта и хобитата на детето. В стаята на предучилищна възраст трябва да се запази повече място за игри.

Добре е тук да се осигурят три функционални зони: за сън, учене и игра, а площта на всяка зона варира в зависимост от възрастта на детето.

Детската стая трябва да отразява и характера на детето - да е удобна за бебето, което има нужда от сън и тишина, но и за по – голямото дете, което ще иска да играе.  

Детската стая е първото важно пространство в живота на всеки човек. Формира навици, влияе върху характера и поведението на детето. Затова направете стаята на вашето дете така, че да отразява неговата личност.

Дизайнерски идеи за детската стаяИзползвайте за разделение на зоните в стаята успокояваща цветна гама
Сподели: