Оптимизирайте мястото в малката баня

Избягайте от скуката  

628

Малкото не означава непременно тясно и неудобно. Малкото може да бъде стилно, изчистено и оптимално организирано. Ако не вярвате вижте нашите предложения за това, как да оптимизирате пространството в банята и да създадете достатъчно място за всичко необходимо.

И за да не бъде тя скучно и безлично помещение, ви предлагаме няколко идеи за това, как да подчертаете мястото със стена акцент, как да вкарате цвят, за да добавите елегантност и елемент на лукс.

Помислете за осветлението на банята и помнете, че с правилният избор на осветителни тела може да направите помещението да изглежда по – голямо. Белите мебели ще засилят допълнително чувството за пространство и обем.

Дори и малката баня ви позволява да бъдете различни и да заложите на нестандартните за това помещение дърво, тапети, да включите винтидж елементи, но и най-модерни смесители, душове, екстравагантни решения за мивка и разчупени отворени рафтове.

Разгледайте нашите предложения за модерната малка баня и вижте как малкото помещение може да бъде превърнато в шедьовър. 

Сподели: