Бюджетно прекрояване на банята

6 дизайнерски съвета  

327

Изненадващо е, че понякога дори да не правим цялостен ремонт, а само освежаване на някоя стая, може да ни излезе доста скъпо. Особено когато се отнася за банята. Да, може да искаме мраморни плотове, месингови кранове и по – нестандартни шкафове, огледало, което не се поти, но в крайна сметка сумата ще бъде огромна.

Идеи за необичайни промени в банятаВижте някои от най-изобретателните и креативни идеи за баня, които ще превърнат помещението в истинска мечта

Добрата новина е, че все пак ще може да се радвате на модерен и луксозен вид на банята, и то без да плащате куп пари.

От Homes to Love се обръщат за съвет към шест дизайнера, които дават своите насоки и съвети за създаване на по – красива и естетична среда.

Баня в небесносиньоНюансите на небесносиньото притежават способността да подчертават изискания стил

Съвет # 1: Силата на фугите.

Ако бюджетът ви не позволява да сложите луксозни плочки, помислете за вариант с цветни фуги. Това може да има изключителен ефект и дори и най – обикновените плочки ще добият зашеметяващ вид.

Съвет # 2: Купете готова мивка с плот.

Вместо да поръчвате мивка с плот, купете готова. Изберете модел и форма, която да отговаря на стила и големината на вашата баня. В крайна сметка важна е и функционалността, а това може да ви спести много средства.

Съвет # 3: Изберете класически метро плочки.

Ако се колебаете за плочките и нямате възможност за експерименти, заложете на класиката – плочки тип метро. Вместо бели фуги, сложете обаче светло сиви, които са и по – лесни за поддръжка.

Съвет # 4: Потърсете красиво осветление.

Хубавите осветителни тела може да струват куп пари, но ако отделите малко време, може да се сдобиете с уникални модели за пъти по-ниски цени. Обиколете магазините за втора ръка, пазарите за стари вещи (винтидж модели в модерната баня е чудесна идея) или следете за намаление. Заслужава си заради добрия вид на банята ви.

Съвет # 5: Пребоядисайте

Боята може напълно да преобрази пространството! Ако банята ви не е само с плочки, това е чудесен и бюджетен начин да освежите и да актуализирате вида.

Съвет # 6: Смесвайте метали.

Не се страхувайте да смесвате стила в металните детайли – от крановете, през дръжките, до отделните аксесоари. Ефектът, който ще постигнете е изключителен, при това, без да дадете куп пари.

Черна баня ли?Черното е не особено популярен цвят за баня, но традициите трябва да бъдат нарушавани
Сподели: