12 закачалки за кърпи и идеи за съхранение в малката баня

Закачалката може да бъде и красив аксесоар

2422

За декорацията на банята трябва да отдадем специално внимание. Това е мястото, където се подготвяме сутрин за работа, а вечер релаксираме след изморителен ден. Това и помещението, в което влизаме преди сън. Изобщо може да се каже, че банята е едно от най – посещаваните места в дома. Тогава нека да го превърнем в нещо специално и различно.

Да започнем от организацията на банята. Колкото и малка да е тя, трябва да се стремим всяко нещо да си има място, да бъде лесно достъпно и удобно.

Във всяка баня има поне по две – три кърпи, които се сменят често. Ето защо трябва да помислим и за оригинални закачалки за тях. Ако разполагате с по – голямо помещение, помислете за декоративна на стълба, която да ги закачите или стълба  етажерка.

В случай, че мястото е ограничени, възползвайте се от всяко свободно място и заложете на открити рафтове или седящ рафт, който минава над тоалетната.

В следващите снимки сме събрали за вас няколко оригинални идеи за съхранение в банята. Вижте ги и почерпете вдъхновение. 

Сподели: