Вижте някои от най-красивите бани в света

Идеи от хотелските бани

2604

Когато търсим идеи за ремонт или обновление на дадена стая в дома ни, обикновено първото място, от което черим вдъхновение е някое списание, телевизионни предавания или интернет сайтове. 

За да намерим точното решение обаче понякога е добре да погледнем и високия клас решения. Дори да не може да си позволим материалите или скъпите мебели, те ни дават ясна представа за тенденциите като цветове, текстури, форми. Освен това, за да обзаведете дадена стая стилно и елегантно, не винаги е нужно да инвестирате много. Оригинално и различно решение, личен почерк и интересен аксесоар са способни да преобразят всяка стая и да й вдъхнат живот.

Днес решихме да надникнем в баните на хотелските стаи. Те винаги са се отличавали с изчистени линии, стилен фини и оригинално оформление. Често банята е най-малкото помещение и за там ни е необходима повече фантазия и гъвкавост. Правило, което не прави изключения и при хотелите. Именно те могат да ни вдъхновят и да ни дадат интересни идеи и решения.

Вижте няколко оригинални проекта.

Тази баня е далеч от представата за малка, но предлага нестандартно решение за оформление – с шезлонг, обърнат към прозорец, от който се открива красива гледка. Спокойно може да кажем, че просто може да живеем тук.

 

Изчистените елегантни линии, озарени от стилистиката и изцяло белия цвят.

Тази баня трябва първо да се снима и след това да се ползва. Интересно решение тук е двойният душ и имитацията на дърво.

Чудесен пример за това, как черният цвят намира място в малката баня, но без да превзема пространството.

 

Като част от стаята

Ето и още идеи за малко лукс в банята:

Сподели: