9 решения за съхранение в банята

Намалете бъркотията с няколко хитри идеи  

1026

Ако борбата за място сутрин в банята е част и от вашето ежедневие, най-вероятно съществува и проблемът с наличието на достатъчно площ. Факт е, че при повечето такива помещения, то е доста ограничено.

Ето защо ви предлагаме няколко рационални идеи, с които ще организирате и подредите лесно мястото.

Създайте допълнително пространство

Плаващите шкафове дават уникален вид на банята, оставят пространство отдолу свободно за съхраняване на по-големи предмети, и освен това сана разумна цена. 

Поддържайте подреден плота

Поддържайте плота на мивката на банята подредена като сложите вграден шкаф над нея. Потърсете такъв с огледало на вратичката.

Хитро съхранение

Мястото зад вратата на банята е идеално за шкаф с вградени рафтове, достатъчно дълбоки, за да държат една редица шишета за шампоан или лак за нокти.

Персонализирайте

Архитект Кетрин Роджърс откри уникални начини да добави място за съхранение в тази малка баня. Обикновеният шкаф осигурява изобилие от възможности за всички неща, от които жената има нужда, включително удобно място, за да държите машата.

Двойно предназначение

Тази стена с двойно предназначение осигурява известна неприкосновеност на личното пространство, като същевременно служи като място за тоалетната хартия и за съхранение на списания.

Място под мивката

Оформете мястото под мивката като удобна за ежедневните нужди зона с подобен шкаф за издърпване.

Качете нависоко

Използвайте мястото над тоалетната като сложите шкафове или рафтове.

Място за сядане

Тази баня е с интересно разположение, което позволява да се сложи място за сядане.

Игриви детайли

Придайте настроение на банята и организирайте рационално с подобни светли кленови шкафове, стъклени мозаечни стени и ярки теракотени плочки. Креативните аксесоари добавят стил и блясък.

 

Сподели: