12 начина да направите банята да изглежда по – скъпа

Малко лукс докато вземате душ

5500

Да имате красива и скъпо изглеждаща баня не е трудно. Просто следвайте няколко лесни съвета. 

Подберете правилно аксесоарите

Красиви  огледала, декоративна стълба, кутии за съхранение могат да вдигнат нивото на банята. Заложете на нестандартни решения, помислете за рамка на огледалото. Потърсете в магазини за втора употреба или за антични стоки аксесоари, които ще направят банята ви уникална.

Пухкави кърпи

За спа усещане в банята сложете бели пухкави кърпи и малък килим. Заложете на неутрални цветове и съчетайте със стила на банята.

Дървен под

Дървеният под в банята създава чувство за лукс. Оформете зоната под душа с няколко дървени дъски. Така ще придадете индивидуален стил и класа на помещението.

Душът

За истинско спа изживяване инвестирайте в голям и душ с различни нива на разпръскване. Ако имате възможност купете душ панел, който ще придаде изключителен лукс на банята.

Ваната

Малка вана в банята е винаги добро решение, особено ако не разполагате с душ кабина. Тя изглежда луксозно, удобна е, а вариантите за форма  големина са безброй. Помислете за вана от камък, метал, а защо не и стъкло.

Светлините

Светлините в банята са толкова важни, колкото във всяко едно помещение. Освен обичайните лампи, помислете за свещи или фенери.

Свещи

И говорейки за свещи, на тях трябва да отделите специално внимание. Те създават романтика и предразполагат към релакс и почивка.

Място за сядане

Ако имате достатъчно място в банята, сложете дървен стол или ефектна табуретка. Това ще направи помещението да изглежда по – елегантно и стилно. И са много удобни когато се грижите за тоалета си.

Добавете изкуство

Когато говорим за баня, не означава че трябва да пренебрегваме изкуството тук. Интересна картина винаги е добро решение, изберете такава, която да отговаря на стила на помещението.

Зеленина

Цвете или зелено растение в банята ще добави много свежест и ще придаде различен и елегантен вид. Заложете на влаголюбиво растение, което няма нужда от светлина. За да сте сигурни в избора, попитайте флорист за най-доброто, което може да ви предложи.

 

Сподели: