Практични идеи за съхранение в банята

Започнете сутринта с усмивка и добро настроение  

2917

Обикновено сутрин в банята настава голяма бъркотия. Бързаме за работа, да се облечем, измием, да оправим децата. Точно когато най-много ни трябва се оказва, че гребенът не е на мястото си. Или пастата за зъби е изчезнала някъде. А къде сме сложили онази пяна за коса… За да избегнете подобни ситуации, помислете за решение, с което ще държите помещението подредено и организирано и всичко ще бъде на мястото си. вижте няколко предложения от Better Homes and Gardens.

Кошници

Те са винаги практично решение и стоят много елегантно и стилно.

Висящ рафт

Те са евтино и ефективно решение, особено за малката баня. Сложете на удобно място, а за по – голям ефект закачете огледало. Идеални са да държите на тях бурканче с козметичните четки или чинийка с бижутата.

Барче с падаща врата

Ето един пример как мебелите от хола намират приложение в банята. В античните магазини може да намерите подобни дървени барчета, които ще намерят страхотно приложение в банята.

Табличка

Подредете в красива табла бижута или парфюми. Така ще имате красива декорация и практично място за съхранението им.

Под мивката

Ако под мивката нямате шкаф запълнете мястото с красива кошница или кош. В него може да държите чистите кърпи или ролки тоалетна хартия, например.

Ниша в стената

Използвайте нишата в стената, за да оформите допълнително място за съхранение. Декорирайте с интересно осветление за повече дълбочина и интересно излъчване.

Tесен стелаж

Всяко място в малката баня е ценно, затова тесен и висок шкаф е чудесно решение и ще  свърши страхотна работа.  

Сподели: