11 цвята, които ще направят банята да изглежда скъпа

Не ви трябва голям бюджет за хубавите неща

962

Не винаги когато става въпрос за промяна на външния вид на банята се нуждаете от огромен бюджет. Понякога и само нов цвят е достатъчен, за да трансформира пространството. А всичко, което трябва да направите е да използвате правилните нюанси, които ще я освежат банята и ще й придадат елегантен вид.

Ето няколко цвята, с които ще постигнете ефект на скъпоструваща баня.

Всичко в бяло

Харесваме идеята за изцяло бяла баня, в която всичко е събрано, тя изглежда шикозно, чисто, но и женствено. Освен това изцяло бялата палитра ще направи мястото да изглежда по-голямо и по-обединено.

Тъмносиньо

Този цвят е малко по-мъжествен, но когато се комбинира с бели или светли цветове, той става по-мек и нежен, вместо този смел оттенък, който отнема цялото внимание. Идеята е да се запази пространството шикозно и елегантно с по-топла цветова палитра.

Сенки на сиво

 

Сивото е идеален за баня цвят, която не се нуждае от много преустройство. Включете няколко различни нюанса на сивото, за да не направите помещението скучно и да добавите нежност и женственост.

Спа – вдъхновена

Въпреки, че тази баня е изцяло в синьо, тя е с модерно излъчване и е очарователна. Подобен стил е пример как и с монохромни цветове може да се радвате на стилно и елегантно помещение.

В ярък цвят

Оранжевото е топъл и красив цвят, който може да използвате в банята, защото се комбинира в всеки неутрален нюанс, най-вече сиво. Дори и като акцент, този слънчев цвят ще внесе много свежест и модерно излъчване.

Цветни стъклени плочки

 

Те придават цвят, внасят по – различно излъчване и се съчетават с по-тъмни цветове на мебелите.

Благородни тонове

Скъпоценните тонове са винаги добра идея, защото имат кралско излъчване, а в комбинация с метал ще превърнат всяка баня в бижу.

Тапети

Красотата на тапета е, че има безкраен избор от цветове, десени и текстури. Той е лесен за слагане, не изисква особена техника и може да преобрази декора мигновено.

Винтидж розово

Не се страхувайте от розовото и не гледайте на него като цвят за женска баня. Ако го съчетаете с по – тъмни мебели, то може да промени до неузнаваемост стаята.

Бургундско

Това е перфектният нюанс на червеното, защото е дълбок и богат, работи добре с различни декоративни елементи. Богатите нюанси от бургундското се комбинират с бежово или бяло, за да създадат една перфектна хармония.

Сподели: