Забавни суеверия, свързани със снимките в декора

Забавни суеверия, свързани със снимките в декора

Снимките, подобно на огледалата, винаги са били заобиколени от аура на мистерия: двуизмерното изображение, което е точно копие на човек, е възприемано като уникално и вероятно е в тясна връзка със своя „оригинал“. Ако вярвате в суеверия, вижте няколко забавнитълкувания за снимките в декора на дома!

9 начина да изложим снимките на стената

Имате десетки, дори стотици снимки, които искате да покажете. И вместо да стоят в компютъра, защо не ги извадите и да...

13/03/2017

Ако снимка падне от стената и рамката се счупи

Първо, уверете се, че няма просто логично обяснение за това: течение, ремонт, някой е бутнал снимката, не трябва да се притеснявате: просто върнете снимката на мястото й и забравете за случилото се, нищо лошо няма да ви се случи.

Тези снимки ще ви накарат да почистите у дома си веднага

Почистването може да е скучна дейност, но резултатите понякога надминават всички очаквания. С малко усилия може да ра...

25/11/2018

Ако снимката падне без видима причина, това може да има мистични тълкувания:

Рамка със сватбена снимка или семейна снимка на съпрузи, които са женени от дълго време: голяма кавга или раздяла.

Рамка със снимка на починал човек - лош знак, който обещава проблеми за цялото семейство.

Портрети на починали на стената

Някои хора не препоръчват да окачвате снимки на починали хора по стените, рамкирани на рафтове и дори съхранявани до снимки на живи: смята се, че носят „лоша“ енергия, която предизвиква конфликти и проблеми в семейството.

Изберете снимките на починалия, отделете им отделен албум или кутия и ги поставете в скрин, в килер.Съхранявайте снимките на починалия отделно от семейните снимки. Между другото, снимки на живи, но враждебни роднини към един от членовете на домакинството ще попречат на хармоничните отношения между съпрузите: също е по-добре да поставите снимки на такива хора във фотоалбум.

 

Снимки преди сватбата

Ако двойката реши да се ожени и се подготвя за сватбата, през този период е по-добре да не правите снимки заедно: има знак, че след това младите хора скоро ще се разделят.

Фотосесии на бременни жени

Народната мъдрост също съветва бъдещите майки да не позират за фотограф: това свещено време трябва да бъде прекарано далеч от любопитни очи и да защити бременната жена и нейното бебе от вниманието на недружелюбни хора.

Не можете да се снимате в огледалото

От древни времена огледалата се смятат за портали към други светове: не без причина те се покриват с покривки, когато човек умре в къщата. И те също са в състояние да акумулират енергията на всеки, който е погледнал в тях, и да я върнат. Поради тази причина любителите на антики се съветват да пазят само красиви рамки, а самите стари огледала да изхвърлят.

Селфито в огледалото е много популярна тенденция, която езотериците никога няма да одобрят: те са убедени, че по този начин можем да си навлечем проблеми, да привлечем субекти от други измерения, да причиним здравословни проблеми и ако това огледало един ден се счупи, то на човек, който е снимал в него, нещастията ще паднат едно след друго.

 

Не можете да късате и горите снимки

По същите причини снимките не трябва да се развалят: разкъсват, изгарят, рисуват и т.н.: по този начин можете случайно да навредите на лицето, изобразено на снимката.

Не се допускат снимки на спящи хора

В съня човек е уязвим, беззащитен физически и енергийно: практикуващите енергетика вярват, че душата напуска тялото по време на сън и по това време е по-лесно да провокира човек или да има някакъв друг вреден ефект.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...