Цветни интериори, вдъхновени от любимите летни коктейли!

Нови, свежи и красиви комбинации от Оргахим

515

Цветни, свежи и пълни с енергия – любимите летни коктейли могат да се превърнат в жизнерадостно вдъхновение за интериор с ярка индивидуалност и искряща лятна емоционалност!

Представяме ви подбрани и утвърдили се във времето класически коктейли и инспирирани от тях интериорни предложения в духа на лятото:

Мохито

Интериор, излъчващ оптимизъм и хармония

Почитателите на „Мохито“ са като свежа глътка за всяка компания – свежи и енергични – с тях времето отлита неусетно.

Цветовият символ на „Мохито“ е „мента“! Съдържащ в себе си спокойствието на синьото и оптимизма на жълтото, този цвят е подходящ за всяка стая и интериорно решение.  Ако изберете „мента“ за основа на вашия интериор, пред вас ще се разкрие богатата му палитра от нюанси – от по-топли към по-студени. Във всеки един случай този цвят ще ви обгради със спокойствие и свежа енергия.

Манхатън

Визия с изискан темперамент

Космополитни, с богата емоционалност и вкус към непреходното – такива са ценителите на „Манхатън“ вкуса.

Ако „Манхатън“ е вашият коктейл, със сигурност интериор, вдъхновен от нюансите на червения кехлибар, ще ви накара да се чувставате комфортно, подчертавайки вашата ярка натура и емоционален колорит.

Аперол Spritz

Леко и жизнерадостно настроение в дома

Любителите на този коктейл са спонтанни и жизнерадостни натури, създаващи атмосфера на непринуденост и лекота с присъствието си!

Изисканият и в същото време съблазнителен комплекс от витално оранжев цвят с нежно докосване от ванилия, с лекота може да озари всяко помещение, придавайки му неподправен младежки дух и нежно очарование!

Пина Колада

Галеща екзотика и мека атмосфера

Tози коктейл е въплъщение на екзотиката в пълната ѝ форма. Обожателите му, също като него, са лъчезарни и причудливи личности със силно, но ненатрапчиво присъствие като израз на сладкия му вкус.

Размитото жълто ще пренесе в дома ви усещане за тропическо слънце и плажна екзотика. Чудесна основа за винаги слънчев и приветлив интериор. Използвайте като акцент рубинено червено, за да напомните за коктейлната черешка и ще завършите стила „Пина Колада“ с необходимия финес!

Синя Лагуна

Спомен за океански полъх, запечатан върху стените

Любителите на тази лятна авантюра са балансирани личности със силен характер, носещи и нотка креативност. Вдъхновението им за интериор е винаги съпроводено с изразена индивидуалност и силно отношение към детайлите.

Лазурната брилянтност, с която ще обогати домът ви това цветово решение, говори за съчетание от силно усещане, стил, увереност и спокойствие. Понасяйки се в интериора на тази стая, ще усетите уравновесеност на духа и тялото, спомените от океанските приключения, особено засилващи се при наличието на естествената топла светлина отвън.  

Интериор, който оставя ярко първо впечатление завинаги

Изберете своето колоритно, лятно вдъхновение и открийте неговото най-ярко изражение в цветната палитра на интериорните бои Spirit.

Сподели: