Спечелете смартфон или висок клас инструменти

Участвайте за годишните награди за майсторска работа на PROTECTA

543

Този сезон PROTECTA награждава майсторската работа на седем от вас със смартфон HUAWEI MATE 20 и шест комплекта инструменти с 91 висококачествени части.

НО КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИШ, ЗА ДА УЧАСТВАШ ЗА ЕДНА ОТ НАГРАДИТЕ?

  1. Закупи един от продуктите за метални повърхности на PROTECTA:
  • Protecta 3in1 база за тониране – 1L
  • Protecta 3in1 – 500ml и 2.5L
  • Protecta 3in1 MATT – 500ml
  • Protecta All Metals – 500m

 

       2. Обнови метален обект и качи снимка Преди/След резултата на www.promo.protecta.bg       3. Участвай за майсторските награди.

И сега след като разбра как да играеш и какво ще спечелиш, започваш да се чудиш и какво да обновиш и с кой точно продукт, нали? Ние ще ти помогнем!

PROTECTA 3in1 е висококачествена боя, която се нанася директно върху ръждата и трайно защитава метала от корозионните процеси. Изпълнява едновременно 3 функции – преобразувател на ръжда, грунд и декоративно покритие. С този продукт можеш да обновиш– огради, металните части на мебелите, парапетите, градинските маси и столове.

PROTECTA 3in1 MATT защитава повърхности от черни метали срещу корозионните процеси, като допълнително изпълнява декоративна функция. Матовото покритие е отличен завършек, който е и решение за прикриване на евентуални недостатъци по основата. С нея можеш да обновиш оградите на двора, вратите на гаража, градинските маси и столове.

PROTECTA ALL METALS осигурява защита за всички видове метали – цветни и черни. Също като останалите продукти под марка PROTECTA, се нанася директно върху основите, без нужда от грунд и междинни покрития. Металните покриви и улуците също се нуждаят от навременна грижа и обновяване.

Можеш да защитиш и декорираш метала с висококачествено гланцово покритие PROTECTA 3 in 1 база за тониране. Този продукт притежава качествата на преобразувател на ръжда, грунд, декоративно покритие и нещо повече – можеш да избереш цвят и да тонираш базата в 180 цвята по каталог RAL. Металните козирки, врати и оградите в двора също са изложени на промените от климата и са един от най-нуждаещите се метални елементи от обновяване.

Майстор ли си – държиш на висококачествените материали, а ние от PROTECTA държим да имаш майсторски награди.

Включи се на www.promo.protecta.bg

Сподели: