Как да създадем дом с характер

Тайната е в избора на красива картина, която да допълва стила

306

Вече имате мечтания дом, обзавели сте ги, избрали сте цветовете и стила, които отразяват вас и говорят за това какво обичате, разказват истории или просто са израз на вашата индивидуалност.

За да бъде едно жилище завършено и да се усеща като дом, то трябва да бъде и уютно, топло и приветливо. А това не се постига обаче само със скъпи мебели или последен клас уреди. Ето защо тук на помощ идват аксесоарите. Онези елементи, които допълват интериора, придават му стил, правят го уникален, различен и го изпълват с характер. 

Изборът на аксесоари е строго индивидуален. За някои това са сувенирите, разпръснати по етажерки и рафтове. За други – декоративни възглавници или небрежно преметнато одеяло. За трети – зелените растения.

Но това, което ще направи вашето жилище по – различно, по - стилно и по – красиво, са картините. Те могат да променят изцяло една стая, да преобразят скучното помещение в елегантна стая.

Картините добавят цвят, могат да зададат тона на обзавеждането или да бъдат допълващ елемент към определена цветова схема. Картините са фокусна точка и дефинират пространства. Освен това, за разлика от тапетите, могат да се сменят колкото често искате и да ги променят според настроението си, сезона или в зависимост от определен празник.

А когато става въпрос за картини, има едно място, на което може да намерите буквално всичко – от пейзажи, през репродукции на класически автори и портрети до фото картини, направени по индивидуален проект.

От сайта на 1001kartini.com може да изберете измежду хиляди предложения на картини с ръчен релеф, които са най-висок клас жикле́ репродукции с индивидуален ръчен релеф, изработка от 1001 Картини®. Техниката се използва в музеите за запазване на оригиналните платна.

В галерията на 1001 Картини® ще намерите и картини-оригинали на съвременни български художници, изложени от самите автори - колекция живопис - маслени бои, акрил, акварел и пастел.

Ако искате да се пренесете сред природата, в сърцето на големия град или просто да допълните интериора с тематичен пейзаж, заложете на фото картина. На 1001kartini.com изборът е огромен – абстракции, животни, цветя, фигури…

И за да отговаря харесаната от вас картина на стила ви, може да изберете рамката й или да я поръчате като пано. Освен това задавате размера й и начина на изработка.

Картината идва при вас застрахована и може да я прегледате преди да я платите.

Да обзаведеш жилище е лесно, но за да му придадеш характер, трябва и щипка изкуство. А то е само на няколко клика от вас.

Сподели: