Изтривалки под наем

Изтривалки под наем

Линдстрьом е лидер в страната в предоставяне на услугата с изтривалки под наем. По темата разговаряхме с Николай Христов, мениджър продажби в компанията.

Бихте ли представили компанията, като ще бъде интересно да разберем и каква е тайната за нейното разрастване.

Линдстрьом е доставчик номер едно на комплексната услуга по обслужване на работно облекло и е пазарен лидер в страната в предоставяне на услугата с изтривалки под наем. Lindström е глобален партньор на компании в 23 страни, с дейност както в Европа, така и в Азия.

Мисията на компанията е да подобри имиджа на своите клиенти с качеството и чистотата на текстилните изделия. Компанията е отговорен корпоративен гражданин и ценен работодател.

Успехът на Линдстрьом се дължи на дългогодишния опит в сферата на обслужването на текстилни изделия – над 160 години, който успяваме да трансферираме към нашите служители  които имат важна роля в развитието на компанията. Основната ни цел е да изграждаме и развиваме партньорски взаимоотношения с нашите клиенти посредством ясна политика и чрез постоянно търсене на обратната връзка, по този начин успяваме по точно да отговорим на очакванията на нашите клиенти в период на променящата се бизнес среда и променящи се нужди на клиентите. Според последни независими проучвания на задоволеността на клиента от предлаганата услуга с изтривалки под наем в България, получаваме много висока оценка от 4,57 от 5 възможни.

Може ли да разкажете за новостите които предлагате на пазара.

От средата на тази година Линдстрьом увеличи портфолиото на предлаганите услуги в бизнеса си с изтривалки под наем в България. Освен стандарната услуга с изтривалки под наем на Линдстрьом, която се приема много добре на българския пазар и продължава да се развива  с бързи темпове, ние стартирахме предлагането на  Дизайнерски и Индивидуални изтривалки по проект на клиента. Предлагаме разнообразна колекция от Дизайнерски изтривалки под наем, която включва модерни шарки, различни цветови варианти и разнообразие на форми, всичко това се допълва с възможността  клиентът да избере цвета, модела и посланието и да създаде своя индивидуална изтривалка. Резултатът е уникално решение на изтривалка, което е в унисон с визията на компанията, създавайки пространство, което много точно отговаря на корпоративния имидж или решение което да подчертае и подсили ефекта на интериора във всяко едно помещение.

Паралелно със стартирането на услугата с дизайнерски и индивидуални изтривалки под наем, Lindstrom стартира и услуга с ергономични изтривалки под наем. Нашите високотехнологични, ергономични изтривалки повишават безопасността и комфорта на работните места, намалявайки натоварването в ставите и кръста, като по този начин се увеличава производителноста и се запозва здрвето на служителите. Услугата с ергономични изтривалки под наем е подходяща за места където служителя през по-голямата част от работното си време е в изправено положение зад работното си място, индустриите са разнообрази, приложимо е при производства от всякакъв тип, касови зони на търговски обекти, кухни и др.

Фирмата ви дава възможност клиентите да създават свои дизайнерски продукти. Разкажете ни нещо повече за това.

Желанието ни е подкерепим креативноста на нашите клиенти, ние предоставяме възможност клиента да влезе в ролята на дизайнер и да развие своето въображение в изготвяне на проекта за индивидуалната си изтривлка, чрез онлайн приложението Lindström Design mat tool, което можете да откриете на lindstrom.bg. Иновативното онлайн приложение ви позволява да изберете размера, цвета, да добавите текст и изображение към проекта на изтривалката като крайният резултат се вижда веднага.

След подготвения визуален проект с помоща на онлайн приложението,  клиента може да изпрати визуализацията директно към нас, ние имаме ангажимента да се свържим на посочените координати и да завършим проекта заедно с клиента до крайния му вариант. Очакваме креативни проекти на визията на изтривалки, генерирани чрез нашето онлай приложение.

Каква добавена стойност носят Вашите услуги на клиента.

При използване на услугата с изтривалки под наем нашите клиенти спестяват време и средства за поддръжка на хигиена в помещенията. Клиентите ни не инвестират в закупуване на изтривалки, също така не отделят ресурси за поддръжката им. Ние предлагаме бърз и лесен старт на услугата във всяка една локация. Услугата с изтривалки под наем допринася за по-добрия имидж на нашите клиенти, като подържа по-безопасна среда и по-добра хигиена в помещенията.

В допълнение услугата ни с ергономични изтривалки, има и положителен ефект върху продуктивноста на работниците.За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...