6 тесни коридора, символ на стил (част 1)

Тук има достатъчно място за съхранение и стил  

3464

Малко са хората, които могат да се похвалят с голямо и широко входно антре. Често трябва да се задоволяваме с тесен коридор, но това не означава, че и той може да бъде стилен и дизайнерски издържан. Ето няколко примера за това.

Идеи за малкия коридорПревърнете го в продължение на стаите у дома

1. Минимализъм

Идеи за декорация на малкия коридорЗащото първото впечатление е най-важно

Най-доброто решение за тесен коридор ще бъде минималистичен дизайн: бели стени, кукички, малък рафт за обувки - това е набор от най-необходими неща за комфорт. Можете също да добавите няколко огледала, те ще ви помогнат визуално да разширите границите на тясното помещение.

2. Огледален шкаф

Стилно малко антре, чийто акцент е огледален шкаф и мека текстурирана стена с диван и куки за дрехи.

3. Класически стил

Класическите решения винаги са успешни и работят чудесно дори в малки пространства. Например, ако антрето ви има правоъгълна форма и малка площ, инсталирайте класически шкаф близо до късата стена с чекмеджета за обувки, секция за връхни дрехи, затворени горни рафтове и вградена ниша с куки.

4. Отворена система

Отворената система за съхранение е друга чудесна идея за тесен коридор. Можете да организирате такава система в малка ниша. Малък диван с шкафове за обувки ще се побере идеално там, а над него можете да фиксирате закачалка за дрехи или рафт за шапки.

5. Тесни шкафове

По принцип в тесен коридор е по-добре да не слагате обемисти структури, но ако трябва да поставите много различни неща, използвайте две правила. Първият – заложете на светли нюанси, вторият - обърнете внимание на тесния вграден рафт.

6. Стилни детайли

Един малък коридор не трябва да е скучен. Да, по-добре е да използвате светли цветове за декорация, но не забравяйте за детайлите: оригинални закачалки, плетени кошници, контрастни рафтове и килими - всичко това ще добави разнообразие в интериора.

 

Как да променим вида на коридораИдеи, които вдъхновяват  
Сподели: