7 тесни коридора, изпълнени със стил (част 2)

Идеи, които ще се харесат на всеки 

2806

Стилен, елегантен, удобен, приветлив. Мястото, което виждаме първо, когато влезем у дома и последното, преди да излезем. Мястото, което дава първото впечатление на нашите гости. Това е коридорът / антрето/ входната зона в нашия дом. И ако смятате, че първите думи описват големо и широко помещение, грешите. Защото и малкият коридор може да бъде кокетен и много уютен.

Как да променим вида на коридораИдеи, които вдъхновяват  

Вече ви показахме няколко решения. Сега идва ред на още няколко. Насладете се!

1. Ярка геометрия

20+ идеи за декорация в коридораИ за най-малкото помещение има решение  

Лек тесен коридор с ярка акцентна стена, украсена с геометрични щампи, креативни закачалки за палто и няколко плетени елемента е чудесна идея за тези, които не обичат сивото ежедневие и жадуват за ярки цветове.

2. Контрастна комбинация

Фантастичната комбинация от естествено дърво с тъмен графитен оттенък и огледални елементи в интериора на обикновен тесен коридор направи това пространство наистина уникално.

3. Оригинални рафтове

Искате да разреждате коридора със снежнобял цвят, използвайте контрастни цветови детайли. За пример разгледайте този интериор, допълнен от тесни черни рафтове и оригинални контейнери за обувки с панти.

4. Рафт за обувки

Съхранявайте обувки във висок шкаф със сгъваеми рафтове. Той няма да заема много място, а обувките на него винаги ще бъдат под ръка.

5. Игри с текстури

В малък тесен коридор няма да е възможно да поставите много мебели, но можете да експериментирате с цветове, текстури и светлина. Такива експерименти и необичайни решения ще направят коридора толкова привлекателен, че никой няма да обърне внимание на неговия малък размер.

6. Лаконична елегантност

Елегантно антре с райета тапет и елегантни черни мебели е ярък пример за изтънченост и добър вкус.

7. Тухлени стени

 

Оригиналното антре в стил лофт, декорирано в бели и оранжеви тонове, с тухлено текстурирано покритие, мобилна закачалка и черни висящи шкафове.

 

Мебели за коридораОбърнете внимание на входното помещение
Сподели: