5 начина да декорирате с одеала

Те могат не само да топлят  

1358

От това да добавим букет свежи цветя до залачане на забележителна картина на стената, всеки знае, че понякога и най-малките детайли могат да окажат голямо влияние върху стила на дома ни. А това включва и одеалото като аксесоар, който може да промени пространството. За да ви дадем представ, как да използвате тази завивка, ви представяме пет идеи за естетическото й приложение в дома.

 Добавете характер на скучното място

Ако искате да придадете индвидуалност на дома си, но без да използвате цветове, одеалото може да ви помогне. Сложете кожено одеало в центъра на стаята. Това ще привлече вниманието и ще придаде различен вид на стаята.

Добавете дълбочина на минималистичната стая

Aко харесвате чистото излъчване, може да привлечете вниманието към стаята с помощта на одеало с пейсли орнаменти върху светли мебели. Това ще придаде естествена дълбочина на помещението.

Ярки елементи

Ако не харесвате монохромното излъчване заложете на цветни ярки декоративни елементи като цветно одеало, наметнато въху страницата на дивана.

За приветливо помещение

Метнете одеало в доланата част на леглото. Така ще добавите интересен елемент в стаята, а през студените уикенди ще се чувствате уютно с наметнатно върху вас одеало докато си почивате.

Съчетайте одеалото с останалите аксесоари

Одеало в същите цветове като останалите аксесоари може да направи и най-еклектичното помещение да изглежда добре съчетано. Ако във всекидневната имате шарени възглавници, заложете на одеало, което е с един тон по – светло от някой от цветовете. 

Сподели: