5 идеи за декора, подходящи за наематели

5 идеи за декора, подходящи за наематели

Ако живеете под наем дълго време, вече знаете за ограниченията, които трябва да имате по отношение на обзавеждане и ремонт в жилището. Все пак има някои решения за декорация от които може да се възползвате и да създадете уютно и приветливо кътче.

Използвайте високи шкафове

Ако сте под наем със сигурност имате нужда от допълнително място за съхранение. Едно от най-лесните решение е да сложите високи рафтове. В кухнята може да го ползвате като мини килер, с хола като библиотека или в коридора, за да организирате обувките.

Облепете шкафовете с фолио за мебели

Да, отнема малко повече време, но това е един евтин и лесен начин да скриете драскотините и петната и да прибавите цвят в стаята. Съобразете фолиото с интериора в стаята.

Декорирайте с одеала

Обикновено жилищата под наем са скучни и безлични. За да създадете уют и приятна домашна атмосфера, декорирайте с одела – на дивана, фотьойла. Пробавете и цветни възглавници за по – задушевна атмосфера.

Декоративно тиксо

Не всеки наемодател е съгласен с това да боядисвате стените му, но може да залепите декоративно тиксо, с което да придадете различно излъчване на стаята.

Растения

Нямате градина? Няма проблем. Зелените растения са чудесен начин да вкарате свежест в дома. С тях лесно ще промените атмосферата и освен това ще си ги вземете когато напускате жилището. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...