5 детайла, които дават на една къща усещане за дом

Това са малките неща, които правят разлика  

2467

Често малките детайли са онзи елемент, който помага да се превърне една къща в дом. Това са прости довършителни щрихи - цвят, ароматна свещ или великолепно произведение на изкуството, но могат да преобразят всяко пространство, да го направят по-светло, стилно и пълноценно.

15 идеи, които ще направят дома ви много по-уютенКак с малко креативност може да придадете невероятен чар на дома си

Не подценявайте важността на завършващите елементи - независимо дали създавате дом, в който да живеете, обзавеждате ваканционен апартамент или просто жилище, което ще отдавате под наем. Всичко е много просто, просто въпрос на подходящите аксесоари.

1. Изберете цвят акцент и го подчертайте

Как да направим малкия дом уютен Апартаментът е обновен през 2015 година, а основната цел е да бъде постигната максимална пространственост.

Декорирането на стаята като професионалисти е лесно, просто изберете цвят, който да внесете в дома си и да го подчертаете с аксесоари. Необходим е само ярък нюанс, например пепел от рози в произведение на изкуството. След това го повторете чрез розови възглавници в хола, розови цветя или ваза на масичката за кафе.

2. Декорирайте трапезарната маса

Една хубава маса е важна за кухнята, не само когато е отрупана с храна. Красива и запомняща се декорация веднага ще промени излъчването и ще освежи стаята. Букет сезонни цветя, свещи или зеленина в обикновена ваза, купа с плодове помагат за създаването на изискван вид.

3. Създайте атмосфера във външното пространство

Важно е да не забравяме за откритите пространства, така че им обърнете подобаващо внимание. Те са също толкова значими, колкото и интериора. Маса, тип бистро, цветна покривка, ваза с цветя и удобна зона за почивка (хамак, големи възглавници на пода), килим за отвън, саксии с цветя, са само малка част от нещата, които променят терасата до неузнаваемост.

4. Не забравяйте банята

Цветни кърпи, ароматизирани свещи и дозатори за сапуна са незначителен, но важен детайл, който ще издигне всяка баня на по – високо ниво. Приберете всички ежедневни продукти, сложете луксозен сапун, лосион за ръце и ароматна свещ, и ще създадете усещането за елегантен спа център.

5. Поглед към спалнята

Ако имате обикновено легло, не означава, че не можете да имате красива спалня. Няколко цветни възглавници, меко одеяло, красива табла и забележителна картина или серия от семейни снимки са достатъчни, за да създадете уют и комфорт в спалната. И не на последно място – постарайте се да бъде тук винаги чисто и подредено.

Малки и уютни всекидневни стаиНасладете са на дизайн, красота и хармония
Сподели: