5 антрета, вдъхновени от рустик стила

Обзаведете с този актуален стил дори в коридора

2196

Нищо не говори така добре за един дом, както добре организираното антре. Това е първото място, което оставя впечатление в гостите. Един стил, който все повече влиза в домовете и се налага във всяка стая е ретро стилът. Предлагаме ви няколко идеи за въплъщението му и в с коридора.

Оставете стените да говорят

Гледайте на белите стени като на платно, на което може да творите, дори и в антрето. Вариант за рустик стил е да закачите различни декорации, които да са свързани. Като например тези табели, които кореспондират с пейката.

Стари аксесоари

Винтидж стилът се постига лесно с помощта на няколко стари аксесоари, които да подредите. Като това огледало, което е поставено над автентичен дървен шкаф. За повече романтика добавете големи буркани със свежи клонки.

Добавете растения

Вдъхнете живот на помещението с няколко зелени растения. Заложете на допълнителни аксесоари като плетени кошници и кутии, стара пейка, старинна закачалка.

Стабилна маса

Обикновено коридорът е мястото, в което държим ключове, чадъри, шапки, дребни вещи. За да не се претрупа с толкова много вещи, инвестирайте в маса или шкаф, който има повече чекмеджета или малки шкафчета, които да „скрият“ всички тези дребни неща.

Направи си сам проект

Ако нямате възможност да купувате старинни мебели, лесно може да направите закачалка, която да бъде акцента в антерто. За целта са нужни няколко дъски и стари метални закачалки. Добавете стари снимки и оформете вашия ретро ъгъл. 

Сподели: