4 начина да използвате червено в интериора

Опитайте, няма да се разочаровате  

378

Червеното събужда страст, романтика и може да бъде драматичната фокусна точка в една стая. Но като ярък и по – претенциозен цвят, някои собственици на жилища се страхуват да го използват. Понякога той може да се окаже твърде силен и натрапчив и вместо да има балансиращ ефект изморява окото. Все пак червеният цвят в интериора ще даде на дома ви забележително излъчване, стига да знаете как да го съчетаете.

Вижте няколко идеи:

Червени стени

Искате ли червен цвят на стените? Действайте и го направете. Вижте как червеното придава приветлив вид на тази трапезария. Белите корнизи и таван омекотите драматичния й ефект. Мебелите обаче не е нужно да са бели. Чувствайте се свободни да използвате неутрални цветове, като черно или сиво.

Червени мебели

Червената мебел може лесно да се превърне във фокусна точка в стаята. Акцентът и аксесоарите може да имат червен елемент, както и синьо, зелено или жълто. Боядисвайте стената в тъмен цвят, за да изглежда стаята по - изтънчено.

Червен кът за четене

Ако се страхувате да използвате червено в големи количества, кътът за четене е страхотно място за начало. Необходим ви е само червен, уютен стол, помощна маса и любимите ви книги.

Червени аксесоари

Ако искате да добавите червено в по-малки дози, можете да използвате червени аксесоари като възглавниците и килимите. Този цвят ще оживи неутралното пространство и ще добави свежест. И най-хубавата част? Ако ви омръзне, можете просто да смените аксесоарите.

Сподели: