15+забележителни 3D епоксидни подове

За уникална визия във всяка стая

2135

Когато става въпрос за избор на подова настилка за дома, има редица идеи и опции - от дърво и плочки до ламинат и дори каучук, и списъкът продължава до безкрай. Но може би не са толкова много хората, които биха се сетили за нещо много оригинално - 3D епоксиден под, който може да разчупи всеки интериор и да създаде уникално усещане в дома.

Впечатляващи 3D подове, превръщащи банята ви в океанАко монотонността на помещението у дома, отредено за баня и тоалетна, ви е изморила, време е да се изправите пред предизвикателството 3D под

Предимството на тези подове е, че благодарение на модерната технология те са много устойчиви на износване. Често те включват грунд, саморазливна замазка, прозрачен полимер, защитен лак и избрания от вас образ. А замазката е полимерно модифициран цимент, който не изисква голямо количество вода, два слоя полимер - сгъстител и втвърдител със защитен лак отгоре, правят ги изключително здрави и напълно устойчиви на износване.

Ето защо, това покритие е идеално за всяка стая: от банята до спалнята и детската стая, както и за балкона, кухнята, коридора.

Приказна мансарда от 59 квадрата със стъклени подовеТой съчетава ярки контрасти, просторно оформление и слънчев интериор

Вижте няколко модела, които може да ви накарат да изберете подобно покритие и за вашия дом.

1. Проста геометрия

 

3D дизайнът на пода е един от най-ярките и най-вълнуващите модерни интериорни тенденции.

2. Морски риби

Съвременните идеи и материали за подови настилки са екологични и безопасни за здравето.

3. Море под краката

Дизайнът на 3D пода ви позволява да създадете контраст в стаята и да добавите красиви изображения, които подобряват настроението.

4. Камъчета

Подовете са практични и издръжливи.

5. Морски мотив

Този под може да издържи тежестта на тежките мебели. Всичко е лесно за почистване и поддръжка.

6. Водопад

Дизайнът на 3D пода изглежда страхотно, функционален е и много различен.

7. Космическа Одисея

Саморазливните подове са добър избор за модерен екологичен интериорен дизайн, който отговаря на всички изисквания за безопасност.

8. Маргаритки

 

След изсъхване подът образува гладка, безшевна повърхност, която прилича на огледало.

9. Карта на света

Ако погледнете пода от различни ъгли, можете да оцените екзотични 3D модели, които придават елегантен елемент на модерния интериорен дизайн и декорация.

10. Под вода

Саморазливни подове пресъздават морски вълни и златист пясък, делфини, корали и цветни риби, зелени площи и водопади, пеперуди, растения и цветя, сателитни снимки, ярки и сложни модели, които приличат на модерно изкуство, служещи като идеален елемент на интериора.

11. Планинска река

Дизайнът на 3D пода може да бъде пригоден специално за вашия интериор, като създава повече хармония със съществуващите мебели, подчертава любимия ви цвят.

12. Костенурка

Такъв под е чудесен вариант за всякакви помещения. Идеален в както у дома, така и в училища, болници, магазини, кафенета и ресторанти.

13. Сърф

Морската тема е предпочитана от мнозина и най-често срещаният вариант, който се превръща в отличен елемент от декора на всяка стая.

14. На дъното на морето

Стилен, модерен и креативен – той е всичко, което е необходимо за реализиране на идеи, мечти и фантазии.

15. Екзотика

Не е необходимо да пътувате до някой остров, за да се възхищавате на бял пясък, изумрудени вълни и цветни риби. Достатъчно е да използвате саморазливен 3D под, за да създадете желаната атмосфера.

16. Шах

 

За тези, които обичат игрите, идеална е шахматна дъска с впечатляващ размер на цифрите, която наистина искате да преместите от една клетка в друга.

3D подови дизайна, с които банята ви ще изглежда по – голямаВзимането на душ ще се превърне в истинско изживяване
Сподели: