11 трансформации на обикновени вещи, които ще улеснят живота ви

Направете от нищо - нещо

30836

Всички имаме у дома десетки неща, които залежават от години в някой празен шкаф. И все отлагаме момента да ги изхвърлим.

Bright Side предлага някои гениални идеи как да дадете на тези неща втори живот!

Магнитни чаши за хладилник

Чудесно решение, ако имате малки деца, които не могат да стигат шкафа с чашите. Или ако ви трябва да имате чаша за вода под ръка.

Оцветени вази - бутилки

Те със сигурност ще бъдат перфектна украса за вашия дом. И са невероятно лесни за правене: просто ви трябват няколко стъклени бутилки и бои.

Хитър начин да скриете ключовете

Никой не иска да бъде заключен пред собствения си дом. Но да скриете резервния ключ под изтривалката не е добър вариант - този стар трик е твърде добре познат. Ето една нова идея да държите ключовете си на безопасно скрито от любопитни очи място.

Комфортен направи си сам матрак

Ако имате стари възглавници, които никой вече не използва, ето хитър начинн да ги превърнете в стилно допълнение. Подобни матраци за пода ще се харесат на деца и възрастни, освен това можете да ги направите в абсолютно всякакъв размер.

Подвижен шкаф за баня

Нямате нужда от специални умения или скъпи материали, за да направите този шкаф. Така ще осигурите и много допълнително пространство за съхранение в банята.

Винени бутилки - свещици

Тези необичайни свещи ще добавят романтична атмосфера към летните вечери. Като допълнително предимство такива "факли" ще служат за гонене на комарите.

Календар от дървени блокчета

Вечен календар, направен от стари кубчета за игра. Страхотна идея за тези, които не харесват конвенционалните календари.

Маса от палети

Тази очарователна маса може да се направи с 4 палета. Изглежда много необичайно и със сигурност ще допълни интериора в дома ви.

Игра на дама с цветовете на дъгата

Накарайте децата си да се забавляват с радост с подобна цветна игра на дама. За да направите такава, ще ви трябват павета и бои в различни цветове.

Превърнете кутиите в кошове

За да създадете такава кошница, ще ви е необходима кутия, въже, плат и лепило. Крайният резултат ще бъде чудесна алтернатива на същите кутии, купени в магазина. 

Сподели: